Plakat
STIŽE NA JESEN

Romantika, tuga i intriga: Pogledajte prvi trailer za filmsku verziju hita 'Downton Abbey'

Spin-off hit TV serije 'Downton Abbey" dobio je svoj prvi trailer i plakat, a obožavatelji su najavljenim itekako oduševljeni.

Nagrađivana i omiljena serija "Downton Abbey" dobit će svoju filmsku verziju, a obožavatelji su sada napokon dobili i prvi uvid kako će sve to izgledati. I dok je jako malo priče otkriveno, poznato je kako će se radnja odvijati 1927. godine te će u fokusu biti kraljevski posjet kralja Georgea V i kraljice Mary Downton Abbeyju.

U filmu su ponovno najveće zvijezde drame uključujući Michelle Dockery, Jima Cartera, Hugha Bonnevillea, Maggie Smith, Lauru Carmichael, Penelope Wilton i Elizabeth McGovern, dok će im se pridružiti i Imelda Staunton koja će igrati Lady Bagshaw, a Tuppence Middleton utjelovit će Lucy.

Planovi za dugo očekivani filmski spin-off hit serije bili su objavljeni u srpnju prošle godine, dok je par mjeseci nakon potvrđeno i da se vraća glumačka postava. Film bi trebao stići u rujnu ove godine, a mnogi se nadaju kako će biti barem upola uspješan kao serija, dok je glumačka ekipa poručila da možemo očekivati puno romantike, zabave, tuge i intrige.

"Downton Abbey" je postala svjetski uspješna serija kroz svojih šest sezona, a prati život aristokratske obitelji Crawley i njihovog osoblja. Radnja počinje 1912., a završava 1925. godine, tako da će film dati uvid u događanja nakon. Serija je nagrađena s tri Zlatna globusa, 15 Emmyja i nagradom BAFTA, a ušla je u povijest kao neamerička serija s najviše nominacija - njih čak 69.

Linker
20. travanj 2024 18:34