Mali piknik
MALI PIKNIK

Šarmantno mjesto u Zagrebu koje će vam olakšati povratak u grad

Vranicanijeva livada na zagrebačkom Gornjem gradu daje najljepši pogled na grad, ali ovog kolovoza još je ljepša zahvaljujući detaljima zbog kojih će vam postati omiljeno odredište na koje ćete pobjeći od gradske vreve.

Ako vas hvata sjeta zbog povratka s mora i godišnjeg odmora, Zagreb ima asa u rukavu koji se skriva iznad Strossmayerovog šetališta - livada okružena starogradskim ambijentom bit će vam omiljeno odredište zbog kojeg ćete lakše dočekati vikend. Naime, svakog četvrtka u kolovozu - a pred nama su još dva - na Vranicanijevoj livadi održava se Mali piknik. Nije to ni prvi ni jedini piknik u Zagrebu, ali je doista poseban.

Mali piknik

Mali piknik

U bazi je livada - osnova za svaki dobar piknik - a u nadgradnji su detalji za koje su se pobrinuli organizatori. Dekice s različitim uzorcima, koje možete posuditi ako dođete na vrijeme, okružene su raznim ukrasima kao što su fenjeri i svijeće u starinskim svijećnjacima ili staklenim bocama. Sa stabala vise lučice u staklenkama, ali i jednostavno, poljsko cvijeće u vazama.

Mali piknik

Mali piknik

Mali piknik

Mali piknik

Mali piknik

Šarmantan piknik počinje svakog četvrtka u 18 i traje do 23 sata, a s obzirom na uređenje - najslađi je kada padne mrak i pretvara se u pravo mjesto za zaljubljene. Koncept koji nas vraća u neka jednostavnija vremena obogaćen je i bogatom ponudom Malog placa. U romantičnom ugođaju možete uživati u lokalnim, domaćim proizvodima s OPG-ova kao što su domaći kruhovi raznih vrsta, džemovi i sirevi zahvaljujući kojima možete pripremiti svoj piknik-pladanj slasnim proizvodima s malih domaćinstava. Isto tako, ljetnu žegu ublažiti možete svježim voćem i domaćim sokovima ili, pak, uživati u vinima.

Mali piknik

Mali piknik

Mali piknik

S obzirom na to da nam ljeto opasno izmiče i kolovoz se bliži kraju, pravo je vrijeme da se zaputite prema Vranicanijevoj livadi i uživate u šarmantno uređenoj oazi na Gornjem gradu koja će vas uvjeriti da su tajne u detaljima.

Linker
20. travanj 2024 08:22