Severina
 Promo
THE MAGIC TOUR

Severina najavila spektakl: Novu turneju započinje u rodnom Splitu

Nakon velike regionalne turneje 'Dobrodošao u klub', koju je vidjelo više od 250 tisuća ljudi, Severina najavljuje novu turneju "The Magic Tour". 

Četvrta po redu Severinina regionalna turneja započet će 16. studenog u njezinom rodnom Splitu, nakon čega se ova magična noć nastavlja i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda, Ljubljane, Zagreba, Skopja…

Detalji turneje polako se počinju otkrivati, pa je tako već poznato da će sa Severinom diljem regije putovati preko 100 osoba uključenih u organizaciju te čak 15 šlepera opreme.

"Presretna sam i zahvalna jer sam oduvijek htjela početi turneju iz mog rodnog grada Splita, a to će mi se 16.11. ostvariti. Pokraj mene na bini je 15 glazbenika, simfonijski orkestar, 25 vrhunskih plesača i mi dolazimo s 'bajkom za cijelu obitelj i sve generacije', jer ćemo pjevati stare i nove pjesme koje ljudi vole. Ova putujuća bajka dalje ide u Zagreb, Ljubljanu, Beograd, Skopje... Jedva čekam uživati s publikom i zahvaljujem na velikom interesu", izjavila je Severina.

Promo
Severina

U koncertima koji se najavljuju kao 'magična bajka za cijelu obitelj' uživat će Severinini obožavatelji i starih i novih pjesama, uključujući i hitove s najnovijeg albuma "Halo", koji su na YouTubeu preslušani već preko 300 milijuna puta.

Putem sustava Eventim.hr danas su u prodaju puštene ulaznice za koncerte u Areni Split 16. studenoga i Areni Zagreb 7. prosinca.

Promo

Linker
19. travanj 2024 13:54