Roko Bahat
dan za izlazak

Skriveni romantični kutak u centru Zagreba: Ovog vikenda se družimo na Le Griču

Ljeto se bliži svom kraju, no u Zagrebu ono i dalje traje kroz zanimljive događaje na različitim lokacijama. Jedna romantična priča održava se ovog vikenda u gornjogradskom parku Grič gdje se sprema malo i intimno druženje.

Ovu subotu u parku Grič smjestit će se skriveni kutak s romantičnom pričom, Le Grič. Od 19 do 23 sata Grič će biti mjesto kao stvoreno za lagani romantični izlazak i podsjetnik da i izlet u park može biti "fin".

U Le Griču možete poslušati kako zvuči najljepši zagrebački park – na jednoj od klupica čeka vas pozadinski violinski koncert u pratnji gitare, sve to uz čašu ili dvije vina, a ako ste ljubitelj poezije, ispod svijećnjaka su ispisani fragmenti nekih od najljepših pjesama iz odabranih izdanja Frakture.

Roko Bahat

Roko Bahat

Le Grič organizira mobilna tržnica lokalnih organskih proizvoda Mali plac, koja stoji iza organizacije popularnog Malog piknika. Ulaz je slobodan, a događanje podržava Turistička zajednica Grada Zagreba. Atomosfera tople ljetne noći, romantične lampice, dobra glazba, piće i društvo garantiraju dobar provod ispod zvjezdanog neba.

Roko Bahat

Roko Bahat

Roko Bahat

Linker
19. travanj 2024 14:09