HEAL, Bruce Lipton, 2017., Image: 354330008, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
HEAL, Bruce Lipton, 2017., Image: 354330008, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

Bruce Lipton

svjetski poznati govornik

Spoj znanosti i duhovnosti u suvremenom svijetu: Dokumentarni filmovi koje treba pogledati svaki ljubitelj Brucea Liptona

Ovoga rujna u Zagreb dolazi jedan od vodećih govornika i poznati američki molekularni biolog Bruce Lipton. održat će se seminar u trajanju od dva dana pod nazivom “Znanost osobnog rasta – ljubav, strah i život koji kreiramo”, na kojem će Lipton potaknuti sudionike da preuzmu kontrolu nad svojim životom i postanu kreatori vlastite sudbine.

Dr. Bruce Lipton autor je nekoliko knjiga, između ostalog i naslova "Biologija vjerovanja", knjige koja je 2006. godine proglašena najboljom znanstvenom knjigom. Svojim knjigama, seminarima i prezentacijama Lipton spaja znanost, duhovnost i samorazvoj, bavi se odnosom mozga i stanica u tijelu te je zagovaratelj teorije da naše ponašanje i uvjerenja kontroliraju genetiku i oblikuju opće stanje našeg tijela kao i mjesto u svijetu.

Seminar se održava 21. rujna, u subotu od 18 do 21 sat te u nedjelju 22. rujna od 11 do 18 sati. Karte za dvodnevni seminar možete kupiti ovdje.

Svi oni koji planiraju sudjelovati na dvodnevnom seminaru, ali i oni koji o ovom temi žele saznati nešto više, uz knjige dr. Liptona mogu pogledati i neke od dokumentarnih filmova koji se bave ovom tematikom, a u kojima je gostovao. U suradnji s ostalim stručnjacima s ovog područja, nastali su ovi naslovi koji istražuju i propitkuju duhovnost, ljudski um i vlastitu sposobnost izlječenja.

Heal (2017.)

Film koji spaja znanstveno i duhovno bavi se istraživanjem teorije da naše misli, stajališta i uvjerenja utječu na naše zdravlje i sposobnost liječenja. Govori kako imamo puno veći utjecaj na vlastito zdravlje nego što smo do sada smatrali te da nismo uvjetovane žrtve genetike, što zagovara i Bruce Lipton.

 

The Business of Disease (2014.)

Hipnoza marketinga, sustav vjerovanja i sposobnost tijela da se samo liječi teme su koje je obuhvatio ovaj dokumentarac iz 2014. godine.

The Great Lession (2012.)

The Great Lession pokušava otkriti životnu lekciju te istražuje snagu uma i tijela. Majstori borilačkih vještina, thai-chi majstori, vizionari, molekularni biolozi i ostali stručnjaci daju svoje viđenje na ovu temu.

Vitality (2012.)

Dokumentarni film koji istražuje moderni zdravstveni sustav i sve njegove mane. Umjesto prevencije, sva pažnja je usmjerena na izlječenje, što se nameće kao vodeći problem u ovom filmu. Dr. Pedram Shojai intervjuirao je vodeće stručnjake na ovom području s kojima je razgovarao o načinima na koje si svatko može pomoći kod sprječavanja bolesti te kod povećanja vlastite vitalnosti - onoga što dolazi iznutra i nakon što to osvijestimo lakše možemo izbjeći zamke suvremenog medicinskog sustava.

Beyond Me (2010.)

Ovaj inspirativni film se bavi prirodnom ljudskog uma i načinima kako ga osloboditi od patnje te kako se osloboditi barijera koje si sami postavljamo i koje nas sprječavaju u življenju života punim plućima.