Sandra Mihaljević
Sandra Mihaljević

hit balada

Suradnja Frajli i Željka Bebeka: 'Žuta ruža' dobila je svoju novu verziju nakon punih 20 godina

Hit pjesma 'Žuta ruža' Željka Bebeka dobila je svoju novu verziju nakon punih 20 godina. Novu energiju ovoj baladi dale su Frajle, koje su neizmjerno sretne što je i ta pjesma dio njihovog albuma "Obraduj me".

"Što reći o suradnji sa Željkom Bebekom? Velika je čast što je dio albuma “Obraduj me” i što smo zajedno dali neko novo ruho pjesmi "Žuta ruža" - nama je ta pjesma dio nas, dio našeg podneblja, bar smo je mi usvojile i prisvojile. Tijekom ljeta smo imale veliki broj koncerata duž cijele regije i ne postoji mjesto na kojem se ova pjesma nije pjevala u glas. Uz ovu pjesmu smo postale prijatelji sa Željkom i njegovom obitelji i to je najznačajnije što nam je ova suradnja donijela" - izjavile su The Frajle povodom suradnje sa Željkom Bebekom, a nedavno su snimili i spot.

Sandra Mihaljević

"Poznato je da snimanje spotova nije baš omiljena disciplina izvođačima, ali mi se trudimo da snimanje spotova uvijek bude zanimljivo i neobično pa uvijek biramo drugačije i nove lokacije. Spot je sniman na Petrovaradinskoj tvrđavi te na Salašu 137. Mislimo da smo kroz spot prenijeli tu emociju koju pjesma nosi, tu širinu koju nosi ravnica...i što drugo, nego da vjerujemo da će se publici svidjeti" - zaključile su Frajle koje će na koncertima koje pripremaju u sljedećim mjesecima - od Hrvatkse, preko Slovenije do Makedonije - izvoditi i "Žutu ružu, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ta pjesma izašla je prije točno 20 godina, ali njezine stihove znaju gotovo sve generacije.