El Camino Screenshot
Bit će napeto

Svašta se sprema: Filmska verzija kultne serije 'Breaking Bad' napokon dobila i prvi trailer

Mnogi obožavatelji popularne serije došli su na svoje kada je objavljeno da se snima Breaking Bad film, sada je konačno objavljen i datum izlaska, a radnja filma počinje tamo gdje je završila serija.

Jedna od najgledanijih serija prošlog desetljeća svakako je Breaking Bad, a emitirala se punih pet sezona, točnije od 2008. do 2013. Iako su fanovi bili razočarani što je serija tada završila, prošle ih je godine oduševila činjenica da se sprema film "El camino", čija radnja započinje tamo gdje je stala sama serija. Nakon što je pobjegao od Jacka i njegove bande, Jesse Pinkman se nađe u bijegu te se mora pomiriti sa svojom prošlošću kako bi mogao izgraditi budućnost.

Breaking Bad

U jednominutnom teaser traileru prikazan je Skinny Pete kojeg vlasti ispituju o Jesseovoj lokaciji, ali Pete kaže da ne zna gdje je i da im ne bi rekao ni kada bi znao. Tvorac serije Vince Gilligan zaslužan je i za film, a u njemu ćemo ponovno vidjeti Aarona Paula kao Jessea Pinkmana, Charlesa Bakera kao Skinnyja Petea, a pojavit će se i Bryan Cranston kao Walter White, Krysten Ritter kao Jane, Jonathan Banks kao Mike i drugi.

Serija je osvojila 16 Emmyja, 2 Zlatna globusa te brojne druge nagrade. Glumac Aaron Paul u jednom intervjuu je rekao kako je mislio da će Jesseju zauvijek reći "zbogom", ali Gillian je dvije godine nakon završetka serije nazvao Paula i rekao mu da ima ideju kako proslaviti 10. godišnjicu Breaking Bada.

El Camino Screenshot

"Na samom kraju razgovora spomenuo je da ima nekoliko ideja u kojem smjeru krenuti i pitao me što mislim o tome. Odmah sam mu rekao da bi s njim skočio i u vatru ako treba", prisjetio se Paul. "El Camino" na Netflix dolazi 11. listopada, a dok čekate pogledajte trailer.

Linker
25. travanj 2024 22:21