Promo Frajle
Nova pjesma ususret CMC festivalu

The Frajle predstavljaju novu pjesmu s kojom će se prvi put predstaviti na festivalu u Vodicama

Nakon što su nedavno predstavile dvije pjesme, kojima su najavile skorašnji izlazak albuma, The Frajle predstavljaju i pjesmu kojom će se predstaviti publici na CMC festivalu u Vodicama.

S pjesmom "Zlato", za koju je glazbu napisao Ante Pecotić, a tekst potpisuju on i Jelena Buča, The frajle će se prvi put predstaviti na CMC festivalu.

- Prvi put surađujemo s Pecotićem i super smo se poklopili. On je sjajan autor i vjerujemo da će se ljudima svidjeti malo drugačiji zvuk od nas. Mi pjesmu svakodnevno pjevušimo i jedva je čekamo početi svirati na koncertima. Također, veselimo se izvođenju pjesme na CMC festivalu, na kojem sudjelujemo prvi put - izjavile s Frajle.

Spot za pjesmu "Zlato" sniman je na Salašu 137, imanju u blizini Novoga Sada, a redateljsku palicu dijelili su sad već uhodani dvojac, Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, koji su zaslužni za posljednja tri video spota Frajli.



Na snimanju je bilo jako zabavno i sjajno smo se svi proveli! Kada poslušate pjesmu, shvatit ćete da nam je ideja spota bila prikazati neke obične i male stvari koje zaista čine život. U ovome spotu svaka od nas Frajli ima svoju ulogu i predstavlja svoj način kako uživa u slobodi i malim stvarima, jer svaka od nas u spotu radi ono sto nju čini sretnom i slobodnom. Jedna slika, druga vozi motor, treća jaše konja, četvrta čuva svoje antikvitete stare stotinama godina i svakoj je baš to dovoljno da bude sretna. Simpatično je da su nam nakon odgledanoga teasera rekli kako u spotu imamo Natašu kao Juliju Roberts, a Jelenu kao Moniku Belluci, tako da, što se tiče atraktivnosti, toga u spotu neće faliti. - komentirale su Frajle u svome prepoznatljivome duhovitome tonu.

Četiri žene koje čine Frajle: Marija, Jelena, Nevena i Nataša, svojom neposrednošću, simpatičnošću, glazbom i talentom osvojile su srca publike diljem zemlje. Frajlama uskoro izlazi novi album obrada pod nazivom „Obraduj me“, na kojem su ugostile najpopularnije glazbenike regije, a uvod u bogato koncertno ljeto svakako je i nastup u srcu Dalmacije, u Vodicama na CMC festivalu.

Linker
20. travanj 2024 08:55