Getty Images
SVE ŠTO VAM JE POTREBNO

U novom broju Glorije potražite kupone s popustima za vjenčanje iz snova

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski i ove će godine, 26. i 27. siječnja, otvoriti svoja vrata i okupiti najveći broj izlagača iz svijeta vjenčanja. Kroz ova dva dana na jednom mjestu predstavit će vam se saloni vjenčanica, sale za vjenčanja, bendovi, fotografi, dekorateri, cvjećarnice, slastičarnice i mnogi drugi uz čiju pomoć ćete organizirati svoj dan iz snova.

Uz novi broj magazina Gloria ne propustite kupone s neodoljivim popustima za kupnju vjenčanica, nakita, muških odijela, cvjetnih dekoracija, a kuponi će se moći iskoristiti isključivo predočenjem istih na Danima vjenčanja u Lisinskom. Više od 150 izlagača će 26. i 27. siječnja na Danima vjenčanja u Lisinskom predstaviti trendove i zanimljivosti iz glamuroznog svijeta vjenčanja, a uz glazbu i korisne radionice, održat će se i "wedding bazaar", sve popularniji second hand trend.

Detalje potražite na Facebook stranici Dani vjenčanja u Lisinskom gdje vas očekuje još iznenađenja i ne propustite Dane vjenčanja u Lisinskom koji će biti još bolji uz 18 kupona koje vam donosi magazin Gloria.

Kuponi su važeći uz predbilježbu i dogovor s izlagačima isključivo na Danima vjenčanja u Lisinskom od 26. do 27. siječnja, a u prodaji samo na području Republike Hrvatske.

Linker
18. travanj 2024 20:38