PR
IWCZ

U organizaciji Međunarodnog kluba žena: Svi su pozvani na Božićni sajam humanitarnog karaktera

Međunarodni klub žena Zagreb organizira već tradicionalni Božićni sajam humanitarne naravi u prostorijama Zagrebačkog Velesajma, u paviljonu 8.

Međunarodni klub žena Zagreb organizira već tradicionalni Božićni sajam humanitarne naravi u prostorijama Zagrebačkog Velesajma, u paviljonu 8.

Preko 35 predstavništva stranih država u Republici Hrvatskoj otvorit će svoja vrata svim zainteresiranim te im predstaviti autohtona jela svojih država, pa će tako svi posjetitelji imati priliku "proputovati svijetom" te uživati u gastronomskim užicima raznih kultura.

Cjelokupno događanje biti će upotpunjeno međunarodnom glazbom i nastupima u tradicionalnim nošnjama, dok će događanje otvoriti solistica Valentina Fijačko Kobić s arijom iz moderne opere "Madam Butterfly". Cijeli nastup biti će praćen orkestrom Hrvatskog narodnog kazališta. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje te će svi imati priliku osvojiti vrijedne nagrade putem tombole i tako učestvovati u prikupljanju sredstava koja su ove godine namijenjena udruzi Mali Zmaj u Zagrebu.

Inače, Mali zmaj je udruga koja ima za cilj poboljšati kvalitetu života siromašne djece i djece u potrebi. Ova neprofitna, nevladina organizacija djeluje već 10 godina sa središtem u Zagrebu, a članovi udruge su volonteri. Ove obitelji od udruge na mjesečnoj bazi dobivaju pomoć u obliku hrane, namirnica, odjeće i ostalih potrepština neophodnih za život.

Međunarodni klub žena Zagreb poziva sve zainteresirane da potpomognu dobru svrhu te ujedno provedu nedjeljni dan u zabavnoj atmosferi upoznajući različite kulture i njihovu gastronomiju. Međunarodni klub žena (IWCZ) je nevladina, neprofitna udruga za žene svih nacionalnosti koje borave u Hrvatskoj. Klub ima više od 250 članica iz 50 različitih zemalja.

PR

Linker
26. travanj 2024 15:18