Bruce Lipton
 Profimedia, Everett
dvodnevni seminar

U Zagreb dolazi svjetski poznati Dr. Bruce Lipton, biolog koji povezuje znanost, duhovnost i genetiku

Jedan od vodećih govornika i poznati američki molekularni biolog Bruce Lipton dolazi u Zagreb ovoga rujna kako bi održao seminar u trajanju od dva dana pod nazivom “Znanost osobnog rasta – ljubav, strah i život koji kreiramo”. Vijest je to koju će s radošću dočekati svi ljubitelji znanosti, duhovnosti i samorazvoja.

Dr. Bruce Lipton, autor je kultne knjige "Biologija vjerovanja", koja je 2006. godine proglašena najboljom znanstvenom knjigom. U svojim knjigama Lipton tumači odnos mozga i stanica u tijelu. Ono kako svatko od nas tumači, vidi i razumije stvari oko sebe bitno utječe na našu realnost, smatra poznati biolog.

Lipton je zagovaratelj teorije da naše ponašanje i uvjerenja kontroliraju genetiku i oblikuju opće stanje našeg tijela kao i mjesto u svijetu. U svojoj knjizi postavio je teze koje mijenjaju uvriježena mišljenja o razmišljanju i govori o prevlasti misli nad materijom te povezuje psihologiju, biologiju i duhovnost, o čemu će govoriti i na seminaru.

Njegove teorije oslanjaju se na epigenetiku, disciplinu koja proučava utjecaj okoline na gene te objašnjava kako geni ne kontroliraju naše živote već da se tajna krije u snazi vlastitog uma. Nova znanost obuhvaćena u seminaru kojega će održati u Zagrebu potiče sudionike da preuzmu kontrolu nad svojim životom i iz pasivne žrtve se transformiraju u kreatore boljega svijeta te sami postanu vladari svoje sudbine.

Seminar se održava 21. rujna, u subotu od 18 do 21 sat te u nedjelju 22. rujna od 11 do 18 sati. Karte za dvodnevni seminar možete nabaviti ovdje.

Linker
23. travanj 2024 18:52