Goran Perišin
hugo's bar

Uživancija za velike i malene: Otvorena sezona evenata na otvorenom

Sunčani proljetni dani su pred nama, a s njima dolazi i ispijanje kave na sunčanim terasama. Hugo's Bar otvorio je sezonu i postao odredište ne samo za velike, već i za one najmlađe.

U baru koji se smjestio na Jarunu u Zagrebu održan je prvi Hugo's Kids Wonderland party, kojim je službeno otvorena sezona dječjih evenata na otvorenom. Prostor je uređen po mjeri svakog mališana i mjesto je na kojem se roditelji mogu opustiti uz kavu i sladoled, dok se klinci zabavljaju u zaštićenom zelenom dvorištu. Ovaj vanjski dječji poligon za zabavu uključuje rekvizite za igranje, skakanje, pjevanje i trčanje, slatku kućicu s travnjakom i toboganom, XXL ležaljke na kojoj će djeca pronaći kratki odmor od igre te mini nogometno igralište.

Goran Perišin

Goran Perišin

Goran Perišin

Goran Perišin

Hugo's Kids Wonderland partyju nazočili su brojni roditelji sa svojim mališanima, a ispunio ga je smijeh, druženje i zabava. Bilo je tu i nešto šminkanja i uređivanja, pa je tako animatorica crtala razne crteže i likove onim najmanjima na licu, dok je za nešto veće održana mala radionica šminkanja pod nazivom ''Tips & tricks for busy moms'', koju je vodila make up artistica i beauty influencerica Nabilah Harron.

Goran Perišin

Goran Perišin

Goran Perišin

Linker
19. travanj 2024 04:29