Frajle u Splitu
 Tom Dubravec/CROPIX
16.veljače

Valentinovski vikend u Slavoniji rezerviran za The Frajle

The Frajle stižu u Slavonski Brod u subotu, 16. veljače, na valentinovski vikend, kao pravi dar za zaljubljene i one koji će se nakon koncerta tako osjećati.

Kazališno koncertna dvorana “Ivana Brlić Mažuranić” u Slavonskom Brodu bit će domaćin iznimnog koncertnog događaja, za koji su ulaznice već rasprodane!

Svi koji su bili na koncertima Frajli znaju koja se čarolija uz njih događa, jer Marija, Nataša, Jelena i Nevena na svoje nastupe donose nezaboravni glazbeni doživljaj uz zabavu i smijeh. Iz tog razloga, za koncerte Frajli redovito se traži ulaznica više. Takav je slučaj i u Slavonskom Brodu, gdje je koncert rasprodan jednom najavom i objavom na društvenim mrežama, 20-ak dana prije samog koncerta.

Između koncerata Frajle provode dane u studiju, gdje su počele raditi na novom studijskom albumu, koji bi svjetlo dana trebao ugledati u sljedećih nekoliko mjeseci.

Do novog albuma i novih pjesama, publika može uživati u njihovim hitovima koji broje milijune pregleda, poput Menjam dane, Meni trebaš ti, Ljubav na dar... i u njihovim koncertima. Raspored koncerata The Frajli može se pratiti na njihovoj Facebook stranici.

Linker
25. travanj 2024 10:50