Promo
bezvremenski hit

Vanna i The Frajle pripremaju stari hit na novi način

Prošla godina bila je puna zanimljivih trenutaka za band The Frajle - od rasprodanih koncerata diljem zemlje, nastupa na Exitu te nekim od najvećih festivalskih pozornica regije do albuma LIVE, humanitarnog djelovanja, putovanja, druženja - 365 dana zaokruženo je dobrom glazbom i posebnom energijom.

Četiri djevojke, Marija, Nevena, Jelena i Nataša, koje čine The Frajle, pripremaju mnoga iznenađenja svojoj publici. U godini kada slave 10 godina postojanja u planu je novi album, mnoštvo koncerta, ali i poneke zanimljive suradnje.

Jedna od njih ovih dana poprima konkretan oblik jer djevojke iz The Frajli upravo snimaju novi video spot i to u obradi pjesme 'Ako je vrijedilo išta' gdje im se pridružila i sama 'vlasnica' navedenoga hita - Vanna. Suradnja kojom Frajle najavljuju novi album obrada, spojila je pet iznimnih vokala, ali i nevjerojatne energije, koju svaka od žena nosi. Glazbeno ispreplitanje Frajli i Vanne započelo je ranije, pjesmom 'Ne idi', koju je Vanna napisala za album Frajli 'Ljubav na dar'.

Glazbeno prijateljstvo zaokruženo je u ovoj godini pjesmom 'Ako je vrijedilo išta', koja je danas jednako omiljena i onda kada je izašla, prije više od 18 godina.

Frajle ne skrivaju svoje dugogodišnje oduševljenje s Vannom, jednom od najboljih hrvatskih vokalistica i pjevačicom koja je ostavila neizbrisiv trag na glazbenoj sceni. U svom dugogodišnjem glazbenom putu, Vanna svakom novom pjesmom učvršćuje status vrhunske glazbenice, a svojim aktualnim singlom 'U tebi' potvrdila se iznova kao autor i kao jedan od glasova koji se podjednako dobro snalazi u baladama, kao i u pjesmama bržeg i plesnog ritma.

Promo

Vanna i Frajle provele su vrijeme u jednoj zagrebačkoj knjižnici, gdje je snimanje spota za pjesmu 'Ako je vrijedilo išta' prošlo u zabavnom raspoloženju.

'Sve je prošlo izvrsno. Pjesmu poznajem već neko vrijeme', izjavila je Vanna uz smijeh te nadodala 'Imala sam samo tri mala zahtjeva pri snimanju spota - da izgledam mlado, mršavo i seksi', kazala je.

'Na snimanju spota nam je bilo izuzetno zanimljivo. Mislimo da je ovo najbolji prostor u kojem smo do sada snimale, jer nema izgubljenog vremena. U pauzama dok čekamo da se set postavi imamo na raspolaganju najveća djela svjetske i domaće književnosti pa ako već ne stignemo pročitati cijelu knjigu, uspijemo prelistati mnoge', u duhovitom tonu komentirala je Frajla Marija Mirković.

Sve četiri Frajle zajednički su zaključile 'Čast nam je imati suradnju s Vannom na novom albumu obrada. Vannu, a i konkretno baš ovu pjesmu, volimo godinama i presretne smo na ovoj prilici da snimamo i pjevamo s njom. Jedva čekamo izlazak pjesme!'

Promo

Promo

Linker
18. travanj 2024 16:59