promo
online radionica

Velika prilika za sve ljubitelje mjehurića da nauče više o najpoznatijem šampanjcu na svijetu!

MIVA galerija vina sada već tradicionalno četvrtkom održava online vinske radionice i degustacije, a ovaj put za Vas su pripremili nešto drugačiju radionicu i posebnog gosta.

Riječ je o Moët & Chandon online radionici i degustaciji, u četvrtak 7. svibnja u 20.00 sati, kojom će Vas provesti Moët Hennessy brand ambasador, gospodin Ted Lelekas. Veliki znalac Ted Lelekas je zadužen za edukaciju i vođene degustacije cijelog portfolia Moët Hennessy grupe u više od 15 zemalja.

Član je Upravnog odbora Međunarodne federacije novinara u svijetu vina i žestokog pića te redovito ima i ulogu suca u mnogim prestižnim međunarodnim natjecanjima iz svijeta vina i žestokog pića. Ted Lelekas proputovao je veliki dio Hrvatske i kako kaže, uvijek nam se rado vraća, a MIVA galerija vina s veseljem najavljuje ovu veliku priliku za sve ljubitelje „mjehurića“ da nauče više o najpoznatijem šampanjcu na svijetu.

promo

Prilikom kupnje bilo kojeg artikla Moët & Chandon putem MIVA webshopa ili u MIVA vinotekama, ostvarujete pravo sudjelovanja u ovoj šampanjskoj online radionici.

ZOOM link radionice primit ćete putem maila, nakon kupnje artikla Moët & Chandon.

Pročitajte i:

Dijamantna prašina, biseri i šampanjac za njegu

Maja Šuput: Pitam se jesu li autori trijezni dok pišu pjesme za mene

Maja Šuput uživa u dobrom društvu i dobrom šampanjcu

Linker
15. travanj 2024 00:10