Renee Zellweger
 Profimedia, TEMP Rex Features
What/If

Vraća se Renee Zellweger: Na Netflix dolazi misteriozna serija koja će nas prikovati za ekran

Prva je ovo uloga u jednoj televizijskoj seriji popularne holivudske glumice koju pamtimo po ulozi Bridget Jones, ali i njezin povratak na male ekrane nakon dvije godine.

Od 2010. pa sve do 2016. godine glumica Renee Zellweger svoju je glumačku karijeru stavila u drugi plan, da bi se prije tri godine vratila treći put utjelovivši Bridget Jones. U međuvremenu je snimila dva filma, ali niti jedan od njih nije privukao pozornost publike - sve do nove serije streaming servisa Netflix koja uskoro stiže.

Da znaju kako zaintrigirati gledatelje pokazali su trailerom za seriju "What/If" s Renee Zellweger u glavnoj ulozi koja na ekrane dolazi 24. svibnja i neće vas ostaviti ravnodušnima.

Iako je teško reći o čemu se točno radi, sudeći po traileru, glumica je utjelovila zanosnu Anne, mastermind koji se nalazi iza misteriozne igre, a na samom početku postavlja pitanje "Što ako ti ponudim nešto toliko izvanredno da nećeš moći odbiti?"

Renee Zellweger
Vanity Fair Oscar Party, Arrivals, Los Angeles, USA - 24 Feb 2019, Image: 415746852, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Renee Zellweger

Ono što za sada znamo o triler seriji je da se bavi onime što se događa nakon što obični ljudi počinju raditi sasvim neobične stvari. Svaka sezona temelji se na drugoj priči o moralnosti i vodi se idejom da jedna odluka potpuno mijenja život određene osobe. Za sada je najavljeno 10 epizoda prve sezone, a uz Renee, uloge imaju Jane Levy, Blake Jenner, Samantha Ware i Louis Herthum.

Najave serija u tajnovitim trailerima i bez puno detalja taktika su Netflixa kojom privlače pažnju gledatelja i bude znatiželju, a upalila je i ovaj put - vjerujemo da nas krajem svibnja očekuje još jedna zanimljiva i napeta serija koja će nas prikovati pred ekrane. Ipak, ljubitelje lika i djela Renee Zellweger očekuje još jedna poslastica ove godine - u listopadu bi trebao stići biografski film "Judy" u kojem je utjelovila Judy Garland.

Linker
25. travanj 2024 03:37