John Pavlish
John Pavlish

Aleksandra Dojčinović i Larry Namer

Larry Namer u zagrebu

Zainteresirala ga Hrvatska: Čovjek koji je poslavio Kardashianke snima dokumentarac o našoj zemlji

Hrvatska kao turistička destinacija je dobila još jednu veliku promociju. Privukla je vlasnika televizijskog kanala E! koji je u Zagrebu snimio dokumentarni serijal o Hrvatskoj za kinesko tržište. U glavnom gradu ga je ugostila dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

U Zagrebu ovih dana boravi Larry Namer, američki medijski mogul, osnivač i vlasnik E! Entertainment Televisiona, TV kanala na kojem se od 2007. emitira reality show "Keeping Up with the Kardashians". Povod za dolazak bio je dokumentarni serijal "Explore the World", čija se epizoda snimala nedavno u Zagrebu. Riječ je o ciklusu dokumentarnih serija od ukupno dvanaest epizoda, koje bi gledateljima kineskih televizijskih kuća Youku i Mango TV, između ostalih pomno odabranih svjetskih destinacija, trebao predstaviti Zagreb.

Sam Namer, koji već godinama producira različite TV projekte za kinesko tržište, pogotovo one namijenjene mlađoj, imućnijoj populaciji koja puno putuje, istaknuo je kako samo ove godine čak 110 milijuna Kineza kreće na put do raznih svjetskih destinacija, a Zagreb nudi baš sve što bi mlade i bogate Kineze moglo zanimati - divne i susretljive ljude, povijesne ljepote i značaj, kulturu i dugu tradiciju, zbog čega je ovo sjajna prilika za promidžbu. Osim toga, paralelno će snimati i dokumentarac o Hrvatskoj.

John Pavlish

Aleksandra Dojčinović i Larry Namer

A ni nakon pola stoljeća u show businessu Namer, čije se bogatstvo danas procjenjuje na gotovo četiri milijarde dolara, nije izgubio poslovni i životni elan pa u Zagrebu nije gubio čak ni slobodno vrijeme. U tome mu je pomogla modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, koja ga je upoznala sa svojim omiljenim zagrebačkim lokacijama.

''Velika mi je čast poznavati jednog tako inspirativnog poslovnog čovjeka kakav je Larry Namer. Njegove radna i ljudska etika su besprijekorne, zbog čega od njega možemo samo učiti i nadati se da ćemo i sami jednog dana biti na tom tragu. Potrudila sam se predstaviti mu Zagreb na najljepši način, a iznenadilo me koliko je puno znao o našoj zemlji i glavnom gradu, što samo pokazuje koliko se dobro pripremio za projekt koji radi, a posljedično i koliko nas cijeni'', kazala je Dojčinović te dodala da se raduje budućim suradnjama s Namerom i njegovim timom.