Damira Kalajzić
Šetnja oca i sina

Željko Bebek uoči koncerta u Splitu gradom prošetao sa sinom Zvonimirom

Legendarni Željko Bebek obećava nezaboravnu atmosferu u Spaladium Areni 21. prosinca

Željko Bebek, jedan je od onih pjevača koji svojom karizmom i glasom, osvaja obožavatelje desetljećima. Neke od najljepših pjesama, mnogi pamte još od svoje mladosti i upravo zato s nestrpljenjem iščekuju njegov koncert u Splitu.

Jedan od najdugovječnijih i najpopularnijih pjevača današnjice, ove je dane izdvojio za druženje s obožavateljima i medijima, ali naravno, našao je vremena i za uživanje i šetnju Splitom uz sina Zvonimira.

Damira Kalajzić

Damira Kalajzić

Spremniji no ikad, Željko Bebek ne može sakriti oduševljenje i pomisao da će za koji dan, s mnogobrojnom publikom pjevati uglas. Pjesme poput 'Ima neka tajna veza', 'Selma', 'Na zadnjem sjedištu moga auta', 'Ne spavaj mala moja', tako i one iz svoje dugogodišnje solističke karijere, kao što su 'Da je sreće bilo', 'Laku noć svirači', 'Žuta ruža', 'Tijana' pa sve do novijih 'Ja po kafanama', 'Gdje sam bio', 'Ono nešto naše', 'Ako voliš ovu ženu’, samo su neki od hitova koji će odzvanjati splitskom Spaladium Arenom.

"Radujem se koncertu u Splitu, pogotovo jer će se održati u prekrasno adventsko vrijeme. Nadam se da će publika uživati u najboljem mogućem raspoloženju. Pripremili smo puno lijepih pjesama i pozitivne energije. Veoma sam zahvalan i vjerujem da će to biti jedan od onih koncerata koji se pamte, a ja ću sigurno biti sretniji od svih" – izjavio je legendarni pjevač.

Damira Kalajzić

Linker
17. travanj 2024 22:27