Željko Hajdinjak / Hanza Media
CROATIA MATCH CUP

Željko Joksimović stiže u Poreč

Ekskluzivno događanje pod nazivom Croatia Match Cup u Poreču, u sklopu kojeg se održava i elitno jedriličarsko natjecanje World Match Racing Tour, bit će popraćeno nastupom regionalne zvijezde Željka Joksimovića.

Čast da nastupi na otvorenju Croatia Match Cupa, koji će se održavati od 25. do 28. svibnja u Poreču, pripala je glazbeniku Željku Joksimoviću čijim će hitovima, kao što su "Lane moje", "Nije ljubav stvar" i "Ima nešto u tom što me nećeš", jedinstveni ambijent porečke Peškere udahnuti novi život. On će svojim nastupom 25. svibnja uveličati događanje u sklopu kojeg se održava i jedriličarska Formula 1 koju neće propustiti ni naši zlatni olimpijci Šime Fantela i Igor Marenić. Neizvjesna nadmetanja moći će se pratiti s obale zaljeva Peškera, a za posjetitelje su osigurane originalne street food delicije te osvježavajuća pića u Beach baru.

Svaki dan u 17 sati kreće After race party kao zagrijavanje za večernji program, od 19 do 21 sat na pozornicu se penje DJ, a nakon njega kreću koncerti - u četvrtak je to onaj Željka Joksimovića, u petak, 26. svibnja nastupa bend Neki novi klinci- Balašević tribute band, u subotu stiže Zabranjeno pušenje, dok je za posljednji dan rezerviran nastup Simon & Rovinj Music Lab. koji će zabavljati publiku od 18 sati, odmah nakon proglašenja pobjednika. Ulaznice za koncert Željka Joksimovića prodaju se po cijeni od 70 kn u sustavu Eventim, dok je ulaz na Zabranjeno pušenje, Neke nove klince-Balašević tribute band te Simon & Rovinj Music Lab slobodan.

Linker
20. travanj 2024 06:44