AJD’ sign
 Promo
Tradicionalno okupljanje zanatlija

'Zlatna igla': Glamurozan događaj koji okuplja hrvatske modne obrtnike proslavit će 84. rođendan

Kvaliteta materijala i izrade te maštovitost kombiniranja boja i tkanina zaštitni je znak tradicionalnog modnog događaja "Zlatna igla" koja okuplja hrvatske modne obrtnike, a dizajnerima će se ove godine pridružit i frizeri.

Zagrebački obrtnici ponosni su na svoju tradiciju i prepoznatljivost, što će i ove godine potvrditi na 84. rođendan "Zlatne igle", koji će se održati 3. studenog 2019. godine u Hypo Centru (Slavonska avenija 6, Zagreb) u 20 sati. "Zlatna igla" timski je rad svih sekcija "Udruženja obrtnika grada Zagreba" što dokazuje zajedništvo u stvaranju budućeg hrvatskog brenda.

Promo
AJD’ sign

Modna revija "Zlatna igla Zagreba" samom svojom dugovječnošću opstanka najbolje opisuje upornost, marljivost i vjeru naših obrtnika da se hrvatski proizvod mora održati na našim prostorima. Na ovogodišnjoj Zlatnoj igli sudjeluju: Modna manufaktura Mustre, Nit by Ana Žarković, modna dizajnerica Iva Karačić, AJD’ sign by Antonia Jakšić Dorotić, Otvoreni atelijer Milena - modni dizajner Milena Rogulj, Mara Etno Butik, Krojački obrt Jura, Stolnik, Obrt za dizajn Kad-tad, Modni salon Dora, XD Xenia design, DNK Nada Došen, Gala, Muška moda Šabić, modni dizajner i samostalni umjetnik Igor Galaš, Krzno Sumrak, i Vjenčanice Ljubav.

Promo
Haljine Gala

Posebnost ovogodišnje Zlatne igle je u tome što će samostalan izlaz imati frizeri. Prva Zlatna igla održana je 15. listopada daleke 1935. godine, a po uzoru na kolege iz Pariza, pred oduševljenu publiku tada su stali najpoznatiji zagrebački modni obrtnici, kojima su se pridružili frizeri, postolari te ostali majstori svog zanata.

Promo
Krzno Sumrak

Promo
Mara

Linker
24. travanj 2024 19:19