Luka Sepčić
Luka Sepčić

ZA NOVI SPOT

Zsa Zsa se okušala i u glumi: 'Glazba kao životni poziv je divna jer te stavlja u neočekivane situacije'

Mlada pjevačica Zsa Zsa koja je u kratkom vremenu na domaćoj glazbenoj sceni postavila visoke vokalne i produkcijske standarde snimila je novu pjesmu intrigantnog naziva 'Zarobljena' koja ima sve predispozicije da postane ultimativni ljetni hit. Pjesma je nastala u kreativnoj radionici sve uspješnije diskografske kuće Rubikon Sound Factory iza koje stoje priznati autor Ante Pecotić i producent Bojan Šalamon Shalla. Zsa Zsa ima velika očekivanja od pjesme jer joj je zarobila srce i svaki put kada ju pjeva osjeća veliko uzbuđenje.

"Zanimljivo je da smo ovoj pjesmi pristupili najopuštenije do sada, a rezultat je fenomenalan jer smo svo troje dali svoj kreativni doprinos. Ante je čarobnjak riječi i temu ljubavi koja je opjevana već u toliko puno pjesama učinio je opet posebnom i drugačijom. Shallina produkcija me ponovno oduševila, on je svjetski producent i drago mi je da radi baš sa mnom, mislim da smo svi skupa odlična kombinacija" - govori Zsa Zsa čiji je spot za pjesmu "Zarobljena" sniman u produkciji Sestrica na lokacijama pitoresknog mjesta Bošana i u Villi Pag na otoku Pagu, a redatelj Luka Sepčić prepoznao je Zsa Zsin glumački talent te pred nju stavio prave glumačke zadatke što je uvijek nasmijanu i na nove izazove spremnu Zsa Zsu razveselilo.

Luka Sepčić

"Snimili smo pravi ljetni spot i hvala glumcu Dragi Peziću na opuštenosti koju je prenio na mene. Glazba kao životni poziv je divna jer te stavlja u neočekivane situacije pa sam na par sati postala i glumica", kaže Zsa Zsa koju ovo ljeto čeka puno koncerata, a već iduće godine objavit će i svoj album prvijenac na kojem će se naći njeni bezvremenski hitovi "Sve u meni se budi", "Pruži mi ruku", "Kada budemo sami", "Tragom tvojih tragova", "Sve što hoću", aktualna "Zarobljena", ali i još nekoliko sasvim novih pjesama.