Profimedia, Huber images
Sajam PLACE2GO

Gdje putovati? Na ovom ćete mjestu dobiti odgovore.

Nova, atraktivnija lokacija, sjajna prilika za poslovno umrežavanje, još veći broj izlagača, događanja, atrakcija i nagradnih igara. Najveći do sada,šesti Međunarodni sajam turizma PLACE2GO održava se od 17. do 19. ožujka u Areni Zagreb i vodi vas na još jedno putovanje oko svijeta!

Ove godine prvi će se put predstaviti neke nove zemlje poput Makedonije, Rusije, Italije, uz već svima znane destinacije koje su redovito na PLACE2GO sajmu poput Indonezije, Tajlanda, Kanade, Turske, Indije, Austrije, Njemačke, Velike Britanije, Belgije, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske te mnogobrojni hrvatski izlagači, a vraćaju se i Tunis i Malezija.

Petak donosi posebno osmišljen B2B dan powered by Hrvatski Telekom po uzoru na svjetske turističke sajmove. Ove godine novost je aplikacija preko koje će svi izlagači i poslovni posjetitelji moći dogovarati sastanke. Subota i nedjelja, dani namijenjeni građanima, upotpunjeni su predavanjima poznatih blogera i putopisaca, Elle Dvornik, Andree Andrassy, Hrvoja Šalkovića, Gorana Jovića i Ivana Bengerija te brojnih drugih.

, Image: 40323234, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, robertharding
Profimedia, robertharding

Neke od travel blogera na PLACE2GO scenu dovodi Mastercard prepoznavši ih kao putopisce koji se, na temelju svog iskustva i znanja, pretvaraju u najutjecajnije aktere u segmentu putovanja. Naime, putnici današnjice razlikuju se od tipičnog putnika kakvog smo poznavali dosad. Preporuke destinacija traže online, smještaj su platili unaprijed karticom iz topline svog doma, a na internetu su saznali što treba vidjeti i prije dolaska na destinaciju.

Posjetitelje očekuje i veliki broj nagradnih igara i bogate nagrade poput aviokarata i sjajnih putovanja. Ulaz na sajam je besplatan, kao i prošlih godina. Više informacija potražite ovdje.

Linker
19. travanj 2024 00:44