promo
BOWA

Restoran na otoku Šipanu pravi je komadić raja

Mediteranski restoran Bowa novo je mjesto na otoku Šipanu koje će vas za tren udaljiti od stvarnosti!

Na jednom od Elafitskih otoka, Šipanu, nalazi se uvala koja predstavlja čisti hedonizam i baš u toj uvali smjestio se novi restoran Bowa. Ovo je mjesto koje će privući pažnju nautičara i svih koji žude za potpunim odmorom i opuštanjem. Novootvoreni mediteranski restoran Bowa ima pogled na more te privatnu plažu, a mediteranska gastro ponuda kreirana je tako da želi zadovoljiti i one najzahtjevnije. Restoran Bowa je mjesto koje je ovih dana otkrio i jedan od najpoznatijih nogometaša Manchester Uniteda, Ander Herrera.

Poznati nogometaš o ovom je mjestu rekao: “Ovo je raj na zemlji”. Vlasnici Bowe upravo su u tome pronašli inspiraciju te su osmisli mjesto na jugu hrvatske obale čija je glavna ideja u svakom gostu probuditi želju za uživanjem i opuštanjem.

Jedinstvene drvene konstrukcije od hrastovine i jelovine ukrašene su baldahinima koji daju poseban ugođaj, a zelenilo prirode u savršenom je skladu s kamenom koji dominira ovim eksterijerom. Tirkizna plava, smeđa i nježna bež boja unose poseban ritam u interijer.

Na jelovniku se nalaze mediteranska jela koja se pripremaju na moderan način. Začini, riba i meso isključivo su iz domaćeg uzgoja, čime se želi ukazati na važnost domaćih poljoprivrednika, ali i zdrave domaće hrane. Tako ovdje možete uživati u okusima orzo polpeta od hobotnice i raviola, škampima u domaćoj tjestenini ili pak u sočnim dagnjama koje će vas podsjetiti kako je ljeto već u velikom zamahu.

Uz finu hranu dolaze i vina domaćih proizvođača iz regije te pokoji dobar koktel. Kako bi ugođaj čistog hedonizma bio na razini, svake se nedjelje u Bowi organizira Sunday chill. Ako ste ovoga ljeta odlučili maksimalno uživati i osjetiti čari naše obale, ovo mjesto na otoku Šipanu u blizini Dubrovnika savršena je ljetna destinacija.

Linker
25. travanj 2024 18:16