antique-split.com
VELIKA PRIZNANJA

Split ima najbolji hotel na svijetu, prestižnu nagradu osvojio i zadarski biser

S prvim danima siječnja i rezimiranjem prošle godine stigla su najljepša priznanja za Dalmaciju. Heritage Hotel Antique Split proglašen je najboljim heritage hotelom na svijetu, a sada slavi i Zadar jer je njihov Falkensteiner Hotel Club Funimation Borik ovogodišnji dobitnik cijenjene "Holiday Check Gold Award"

S prvim danima siječnja i rezimiranjem prošle godine stigla su najljepša priznanja za Dalmaciju. Heritage Hotel Antique Split proglašen je najboljim heritage hotelom na svijetu, a sada slavi i Zadar jer je njihov Falkensteiner Hotel Club Funimation Borik ovogodišnji dobitnik cijenjene "Holiday Check Gold Award".

Mali obiteljski hotel Heritage Hotel Antique Split među najboljima je na svijetu po priznanju World Luxury Hotel Awardsa. Smješten je u samom centru Splita, točnije u srcu Dioklecijanove palace, a riječ je o hotelu koji ima samo osam soba i zapravo je boutique hotel smješten u antiknom objektu od povijesne važnosti.

antique-split.com
antique-split.com
antique-split.com
antique-split.com

Nekoliko dana kasnije HolidayChek službeno je predstavio Falkensteiner Hotel Club Funimation Borik**** kao ovogodišnjeg dobitnika prestižne “Holiday Check Gold Award 2018” nagrade koju u različitim kategorijama temeljem recenzija i ocjena gostiju dodjeljuje istoimeni i jedan od vodećih svjetskih portala za rezervacije i recenzije putovanja i smještaja. Popis nagrađenih hotela objavljen je ovih dana na tom portalu, a među mnogobrojnim hotelima iz Hrvatske zadarski Hotel Club Funimation Borik prvi je i jedini koji je nagrađen “zlatnim odličjem”. Za ovu titulu potrebno je najmanje 5 godina zaredom osvojiti nagradu Holiday Check Award što je zadarski hotel postigao od 2013. – 2018. godine.

falkensteiner.com
falkensteiner.com
falkensteiner.com
falkensteiner.com

Linker
15. travanj 2024 06:20