NAGRADNA IGRA

ZAGORSKI BREŽULJCI ILI SLAVONSKI IZLET Osvojite bijeg iz grada i savršen odmor

Kada razmišljamo o odlasku na kratki godišnji i predah od svakodnevnih obaveza, želimo mjesto gdje se možemo opustiti i napuniti baterije. Kupujte u Arena Centru i osvojite putovanje za dvoje. Svatko tko od 8.-11. listopada potroši više od 100 kuna u Arena Centru ulazi u nagradnu igru. Detalje pronađite na dnu ovog članka.

ZAGORSKI BREŽULJCI I NEODOLJIVA VILA MAGDALENA

Ljepote Hrvatskog Zagorja su brojne, a nude nam uživanja između termalnih izvora i zelenih brežuljaka gdje ćete pronaći mjesto svog savršenog odmora. Villa Magdalena nalazi se tik do Krapinskih toplica, a moderne terme i bogata wellness ponuda u Krapinskim toplicama te vrhunska gastronomija idealna su kombinacija za potpuno punjenje baterija.

Ako ste više raspoloženi za aktivni odmor, postoji i opcija istraživanja biciklističkih staza koje vas vode puteljcima Zagorja, a zeleno okruženje opustit će vas i napuniti toliko potrebnom energijom. Osim u vrhunskoj wellness i spa usluzi u Hrvatskom Zagorju možete uživati i u bogatoj gastronomskoj ponudi. Tradicionalna kuhinja seoskih gospodarstava za klasičare, ali i vrhunski gourmet restorani nude pregršt jela, a sve možete zaokružiti kvalitetnim zagorskim vinima.

Svoj boravak u ovoj zelenoj oazi možete upotpuniti i posjetima raznim kulturno-povijesnim spomenicima i muzejima. Zagorje poznato je po svojim dvorcima, a najpoznatiji su svakako Veliki Tabor i dvorac Trakošćan. Za sam kraj, na brdu Hušnjakovo nalazi se jedno od najpoznatijih svjetskih nalazišta neandertalaca i interaktivni muzej krapinskog pračovjeka Neandertalland.

Ukoliko želite osvojiti ovo putovanje, zaigrajte nagradnu igru Arena Centra.

Nagrada uključuje:

  • smještaj u hotelu Villa Magdalena 4*, Spa Premium soba s jacuzzijem i terasom
  • dva polupansiona – doručak i večera
  • neograničeno korištenje wellness & spa
  • neograničeno korištenje fitnessa
  • 1 x 45 min po osobi vinoterapije

Nagrada ne uključuje:

  • Boravišnu pristojbu 8kn po osobi po danu

Rok iskoritivosti nagrade je do 31.3.2019.

SLAVONSKI IZLET U PUSTARU VIŠNJICU

Pustara Višnjica se prvi put spominje sredinom 19.stoljeća kao poljoprivredno dobro, a u doba njegovog gospodarskog i demografskog procvata njime su gospodarile dvije plemenitaške obitelji: njemačka kneževska obitelj Schaumburg-Lippe i grofovska obitelj Drašković koja je vrlo brzo od njega stvorila jedno od najrazvijenijih imanja te vrste u Slavoniji. Višnjica se s vremenom kontinuirano razvijala i početkom 20. stoljeća brojila kao naselje 200 stanovnika. Zahvaljujući odličnim prirodnim uvjetima, Pustara Višnjica bila je jedno od najbogatijih i najrazvijenijih dobara u ovome dijelu Slavonije .

Na mjestu nekadašnje pustare danas se prostire agro – turističko imanje Višnjica s bogatom ruralnom baštinom. Smješteno u pitomoj ravnici između obronaka Papuka i rijeke Drave pruža oazu mira za sve one željne opuštanja i rekreacije. Ova zelena oaza okusa, mirisa, užitaka začinjenih čarobnim mirom i plodnim oranicama Slavonije nudi Vam lepezu doživljaja i idealno je za relaksaciju.

Za vrijeme boravka na imanju možete timariti konje, jahati, raditi u štali, hraniti jelene, biciklirati obilježenim biciklističkim stazama i turističkim putevima uz rijeku Dravu i planinu Papuk, voziti se kočijom, vrtlariti u tematskom vrtu, pohađati gastronomsku, slikarsku i mnoge druge radionice, obilaziti tematske puteve.

Smirujući pejzaži, karakteristična parkovna i ruralna arhitektura, vrhunska gastronomska ponuda i usluga najbolja su kombinacija za potpuni odmor.

I ovo putovanje možete osvojiti, zaigrajte nagradnu igru Arena Centra.

Nagrada uključuje:

  • Smještaj u hotelu Pustara 3*
  • Dva puna pansiona za dvije osobe

Nagrada ne uključuje:

  • Boravišnu pristojbu 8kn po osobi po danu

ZNATE LI KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOJ IGRI?

Kupujte u Arena Centru i osvojite putovanje za dvoje. Svatko tko 8.-11. listopada potroši više od 100 kuna u Arena Centru ulazi u nagradnu igru. Za sudjelovanje u ovom krugu i ovim destinacijama, dovoljno je upisati broj računa i svoje podatke kod hostesa u Arena Centru ili u obrazac na stranici, a rok je četvrtak, 8.11.2018. u 15:59 sati.

Linker
15. travanj 2024 15:17