Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
zapisano u zvijezdama

Račice guše pažnjom, Djevice su zahtjevne: Vaš horoskopski znak otkriva zašto vam ni jedna veza ne uspijeva

I Ribama i Jarčicama veze pate zbog manjka samopouzdanja, dok jedne ne mogu prestati flertovati s muškarcima, druge podižu zidove koje je nemoguće preskočiti

Čak i kada sve napravite kako treba, veze vam završavaju slomljenim srcem?

Možda birate krive muškarce, a možda je i stvar u vama, poručuju astrolozi koji smatraju da svaki horoskopski znak ima manu na kojoj bi trebao poraditi ako želi ostvariti uspješnu ljubavnu vezu. Koja je vaša?

Žena Ovan

Kad nešto zamisle, to žele odmah i sada, a upravo taj stav u vezi može uzrokovati probleme. Ovnice su snažne, tvrdoglave, uporne i samostalne, što je odlično kad je karijera u pitanju, ali nije tako poželjno u ljubavnim odnosima jer i prema partneru nastupaju poput šefice. Muškarac koji se u njih zaljubi mogao bi se osjećati beznačajno, a moglo bi mu dojaditi i naređivanje i konstantno ispravljanje njegovih riječi i postupaka.

Savjet: opustite se i shvatite da je vaš partner jednako važan kao i vi te da zaslužuje pažnju, nježnost i suosjećanje. Riječ koju bi trebali naučiti ovaj mjesec je - kompromis.

Žena Bik

Umjesto da misle na budućnost, žene rođene u ovom horoskopskom znaku stalno gledaju u prošlost. Ništa ne zaboravljaju i ne praštaju, a upravo ta loša energija truje njihove veze. Velik problem je i ljubomora koje se ne mogu osloboditi, i zbog koje se odbijaju prepustiti čaroliji.

Savjet: Prestanite biti toliko sumnjičavi, oslobodite se prošlosti i čuda će se početi događati sama od sebe.

Žena Blizanac

Žene Blizanci vole cijeli svijet, nekad malo i previše. Uz to često mijenjaju mišljenje pa muškarci koji su s njima u vezi nikad ne znaju na čemu su i hoće li njihova draga već sutra otići s nekim novim.

Savjet: ovakvo ponašanje možda privlačno u početku, ali ako želite ozbiljniju vezu, naučite kontrolirati svoj poriv za flertovanjem i posvetite svom muškarcu malo više pažnje kako bi znao da vam mnogo znači.

Žena Rak

Vesele i romantične Račice zbog svoje se nesigurnosti u trenu mogu pretvoriti u mračnu osobu. Muškarci imaju dojam da se odvažna i zabavna djevojka koji ih je osvojila iskričavom osobnošću potpuno promijenila i postala željna stalne pažnje, komplimenata i potvrda da je sve u redu.

Savjet: poradite na samopouzdanju i prestanite se brinuti hoće li vas muškarac ostaviti ili ne. Ako je 'onaj pravi' neće nikuda pobjeći.

Žena Lav

Vatrena i odvažna Lavica rijetko uvažava tuđa mišljenja pa čak i ako stižu od strane osobe u koju je zaljubljena preko ušiju. Uz to se voli diviti sama sebi i 'raditi po svome' partneru iza leđa, zbog čega brzo dolazi do svađa i povrijeđenih osjećaja.

Savjet: siđite s trona i postanite prava partnerica svom muškarcu, odnosno počnite donositi odluke ravnopravno i popustiti čak i kada nije sve po vašoj volji.

Žena Djevica

Djevice misle da su uvijek u pravu i nitko ih nikada neće moći uvjeriti u suprotno. Partnere izluđuju naređivanjem i pomalo arogantnim nastupom, koji zna dojaditi, koliko god fascinantne bile u svakom pogledu.

Savjet: prihvatite činjenicu da muškarac nije vaš novi projekt ni ljubimac, već osoba koja je dobrovoljno odlučila provesti svoje vrijeme s vama. Ponovno postanite nevjerojatna žena u koju se zaljubio, a ne zla šefica.

Žena Vaga

Vage vole lijepe stvari i lijepe ljude pa im oko često luta. Žena Vaga ima potrebu svidjeti se svima pa bi mogla otkazati spoj s partnerom jer su je kolege pozvale na još jedno piće, a djevojka iz teretane zamolila da joj pravi društvo do zatvaranja.

Savjet: posložite prioritete i fokusirajte se na osobu s kojom želite ostvariti značajan odnos - trud će vam se višestruko isplatiti.

Žena Škorpion

U Škorpionke se muškarci zaljubljuju u roku od nekoliko sekundi, a tada nisu ni svjesni kakva ih luda vožnja tek čeka. Inteligentne i zabavne škorpionke imaju jednu veliku manu - ne mogu obuzdati svoju strastvenu narav u svađama pa lako planu i bez razmišljanja izgovaraju riječi koje bole.

Savjet: pronađite hobije koji će vam pomoći da 'ispucate' višak energije, a u svađe ulazite isključivo hladne glave i s važnom mišlju na umu - partner nije vaš neprijatelj.

Žena Strijelac

Da je život film, žena Strijelac bila bi ona djevojka koja dolazi iz inozemstva, oduševljava sve muške glumce i zatim bezbrižno odlazi u svijet, u potrazi a novim avanturama. Zavodljive su i sa svima se dobro slažu, ali muškarci znaju da se na njih ne mogu pouzdati i da će im sve brzo dosaditi.

Savjet: vrijeme je da pokažete svijetu da ste spremni za vezu i pronađete muškarca koji će vas fascinirati. Možda se onaj pravi krije iza ugla, ali misli da se nikad nećete smiriti...

Žena Jarac

Naizgled hladne i proračunate, Jarčice su zapravo vrlo emotivne, samo ne žele da svi znaju koliko su nježne. Boje se pokazati prave emocije pa grade zidove koje je teško preskočiti, samo kako bi se mogle zaštititi od razočarenja. U vezama nisu dovoljno otvorene i iskrene prama partnerima, a često se boje reći što zaista žele, zbog straha da če biti ostavljene.

Savjet: zaljubite se ponovno sami u sebe, otvoreno recite što želite i pružite partneru malo više povjerenja.

Žena Vodenjak

Vragolaste Vodenjačice teško je zadržati u vezi. Kad je ljubav u pitanju imaju dva problema na kojima bi trebale poraditi: lijene su pa bježe umjesto da porade na odnosu, a usto su i pomalo sebične pa misle samo o svojim potrebama.

Savjet: živjeti divlje i nesputano možda je zabavno u dvadesetima, no kad se poželite smiriti trebat će vam netko tko će i od vas moći dobiti ljubav koju daje. Naučite davati i biti nesebični, to će popraviti vaše ljubavne, ali i prijateljske odnose.

Žena Riba

Ljubaznu narav i želju za čavrljanje sa svima partner bi mogao protumačiti kao flertovanje pa bi u njegovoj blizini žene Ribe trebale obuzdati svoj nastup, pogotovo kad je riječ o pretjeranoj prisnosti s drugim muškarcima.

Savjet: potreba za flertom često ukazuje na manjak samopouzdanja, na čemu bi trebali poraditi sami - bez privlačenja pažnje muškaraca iz okoline. Veze zahtijevaju trud pa nemojte očekivati da će vam sve biti servirano na zlatnom pladnju.

Linker
15. travanj 2024 08:58