MODNI DODATAK

Apple Watch Series 1: Gadgeti nikada nisu bili ovako šik

Premda božićno raspoloženje izloge trgovina iz godine u godinu zahvaća sve ranije, to mnogima od nas još uvijek nije dovoljno da na vrijeme donesemo odluku o kupovini darova za naše najbliže.

Svi znamo da žene i muškarci imaju različite preferencije, tako žene u pravilu vole modne dodatke koji će im upotpuniti stil, dok muškarci padaju na gadgete munjevitih performansi. Također je općepoznato da nijedna kompanija u povijesti nije uspjela na bolji način pomiriti dva tako različita svijeta; svijet visoke tehnologije i visoke mode. Kompanija je naravno Apple, a proizvod koji to dokazuje je Apple watch series 1, najbolji božićni dar za nju i njega.

Apple Watch Series 1 zaista je proizvod koji donosi najbolje od oba svijeta. Funkcionalan i lijep, nije tek nešto što se nosi na ruci, on je ključan dio tvoje osobnosti. Novi dvojezgreni procesor omogućuje još brže i pouzdanije mjerenje rezultata vježbanja, nadzor zdravstvenog stanja te povezanost s ljudima i informacijama do kojih nam je stalo. Apple Watch Series 1 dolazi u svemirski sivoj, zlatnoj, rozo-zlatnoj te srebrnoj boji kućišta koje je izrađeno od anodiziranog aluminija što garantira laganost, ali i otpornost na oštećenja. Raznolikost boja omogućuje Vam usklađivanje s ostalim omiljenim Apple gadgetima, od Iphonea (od modela 5 nadalje) pa do Beats slušalica.

Vježbanje je jedna od stvari koja nam pomaže da postanemo bolja verzija sebe, a Apple Watch Series 1 omogućuje nam bolju verziju vježbanja. Izaberite među raznim vanjskim i unutarnjim aktivnostima kao što su vožnja bicikla, trčanje ili vježbanje na spravama, postavite ciljeve i pokrenite se. Neovisno o tome kakvu tjelovježbu preferirate Apple Watch Series 1 precizno mjeri vaše kretanje. Izaberite do pet parametara koje možete istodobno pratiti te čak označavati intervale ili serije. Osim toga Apple Watch Series 1 je otporan na špricanje, što jamči sigurno korištenje za vrijeme vježbanja, prilikom pranja ruku ili na kiši. Vježbanje u društvu bit će još zabavnije s aplikacijom Activity koja nudi mogućnost dijeljenja rezultata, uspoređivanja i natjecanja što pomaže održati motivaciju. Sastavni dio uspješnog treninga je adekvatan odmor i pravilno disanje na što nas podsjeća Breathe aplikacija – odvojite minutu za vježbu dubokog disanja kako postigli što bolje rezultate.

U današnje doba, koje je dobrim dijelom upravo kompanija Apple kreirala, followanjem odnosno praćenjem dolazimo do najrazličitijih informacija, a upravo one o našem zdravstvenom stanju trebale bi biti najvažnije, najbrže i nadohvat ruke. Apple Watch je uvijek je uz vas pa može pomoći u dobivanju bolje slike zdravstvenog stanja omogućujući jednostavno praćenje otkucaje srca te bolje upravljanje svakodnevnim stresom. Jer ne poznajući vlastito zdravstveno stanje ne poznajemo ni sami sebe.

Apple Watch Series 1 dolazi u svemirski sivoj, zlatnoj, rozo-zlatnoj te srebrnoj boji, a sebi ili dragoj osobi možete ga pokloniti već od 2739,00 kn ili 121 kn mjesečno na 24 obroka. Dostupni su na prodajnim mjestima iStyle - Apple Premium Reseller u zagrebačkim trgovačkim centrima Arena centar te City Centar One West ili putem službene internetske stranice.

Linker
16. travanj 2024 07:56