Tehnologija i make-up

Genijalan izum oduševit će sve beauty ovisnice

Jeste li se ikad spremali za izlazak ili važno događanje, a u večernju torbicu nije vam stala sva šminka potrebna tijekom večeri? Rješenje tog problema nudi britanska start-up kompanija Pout Case.

Prva svjetska beauty maska za pametni telefon savršen je partner za sve koje uvijek žele imati perfektan make-up. Naime, unutar tanke maske skriven je minijaturan make-up alat koji se izvlači po potrebi. Unutar kućišta nalazi se paleta s tri pretinca - za ruž, sjenilo i balzam za usne. Paleta se u potpunosti može personalizirati, a prilikom naručivanja bira se između 7 nijansi ruževa, 4 nijanse pudera i korektora te balzama za usne. Pojedine nijasne ruževa mogu se koristiti i kao rumenilo, a sva šminka otporna je na toplinu.

Pout Case


Najseksi "gadget" izumila je financijašica Nafissa Chodieva kad je na putu iz teretane na bitan sastanak shvatila da je zaboravila kozmetičku torbicu. Sva sreća pa se na sastanku našla sestra Britanke koja joj je kriomice, ispod stola, u ruke gurnula kompaktno sjenilo. Gumicom za kosu pričvrstila ga je na mobitel čija joj je prednja kamera poslužila za ogledalo kako bi neprimjetno nanijela šminku. Upravo je tada shvatila da u rukama "drži zlato" te je isti dan počela raditi na svojem proizvodu.

A post shared by @poutcase on



Hibrid make-up palete i pametnog telefona zasad je dostupan samo za Iphone modele, i to u zlatnoj, crnoj, ružičastoj i bijeloj boji. Cijena inovativne maskice Pout Case, s dostavom, iznosi oko 300 kuna.




Linker
19. travanj 2024 07:02