Instagram
INSTAGRAM

Ovo su najpopularnije Instagram fotografije svih vremena!

Pregledavanje Instagram profila poznatih osoba neki doživljavaju kao 'guilty pleasure', a drugi samo kao užitak, bez prefiksa 'guilty'. Profili celebrityja nekad su stvarno vrlo zabavni, nekada su začudni, a nekad jednostavno - blesavi, ali sigurno je da im skupljanje lajkova ide daleko lakše nego običnim smrtnicima.

Fotografija trudne Beyoncé o kojoj svijet od jučer ne prestaje raspravljati u kratko je vrijeme oborila rekord i postala Instagram fotografija s najviše lajkova uopće! Prikupivši gotovo osam milijuna lajkova u manje od 24 sata, pop diva je preuzela primat od kraljice Instagrama Selene Gomez čija je fotografija s bocom Coca-Cole držala dosadašnji rekord od 6,3 milijuna lajkova.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Većina običnih ljudi se mora potruditi žele li prikupiti barem stotinu lajkova na svojoj objavi na Instagramu, ali svjetski celebrityji nemaju takvih problema. Neki među njima, kao recimo Taylor Swift, bez ikakvih problema prikupe milijun lajkova za baš svaku objavu. Ovo su još neke od celebrity fotografije s Instagrama koje su dobile ogroman broj lajkova.

Kendall Jenner i njezina frizura koju je moguće održavati samo u ležećem položaju.

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

Taylor Swift kojoj je zakleti neprijatelj Kanye West poslao ruže.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Kylie Jenner se hvali s diplomom.

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Poljubac Kim Kardashian i Kanyea Westa na vjenčanju.

Zayn Malik pozira u zaprljanim trapericama.

A photo posted by Zayn Malik (@zayn) on

Linker
18. travanj 2024 03:36