Amazon
AMAZON

Predstavljeno 'pametno ogledalo' koje će ocjenjivati vaše stylinge

Jedan od najnovijih proizvoda brenda Amazon olakšat će vam jutra: možete zaboraviti na neodlučnost oko odabira modne kombinacije jer se u maloj kutijici s kamerom skriva vaš osobni stilist.

Echo Look je novi, tehnološki dodatak vašem ormaru kojeg mnogi nazivaju "pametnim ogledalom". On je istovremeno vaš osobni fotograf i stilist, a pomaže vam u katalogiziranju outfita koje možete sačuvati kao fotografije ili video kako bi svoju modnu kombinaciju vidjeli iz svakog ugla. Uređaj je "modno dorađen" virtualni asistent Alexa, a osim noviteta sa snimanjem fotografija i videa, zadržao je neke stare mogućnosti: može vam čitati vijesti, puštati glazbu ili provjeriti kakvo je stanje u prometu.

Naravno, sve to odrađuje na temelju usmenih naredbi, a dodatna opcija koju nudi je uspoređivanje lookova. Aplikacija na kojoj možete stvarati svoje lookbookove ima i zanimljivu opciju Style Check koja može ocijeniti vaš styling zahvaljujući "učenju" i "savjetima modnih specijalista". Odaberete dva outfita koja želite usporediti i dobijete preporuku koji je look bolji na "temelju trenutačnih trendova i onoga što vam najbolje stoji". Za uređaj treba izdvojiti 200 dolara, ali trenutačno je u pretprodaji i nije dostupan svima.

Linker
24. travanj 2024 00:17