will.i.am+
i.am+buttons

Slušalice kao elegantan komad nakita

Američki glazbenik i producent William James Adams, poznatiji pod scenskim imenom will.i.am, u posljednje se vrijeme najmanje bavi glazbom. Njegova tehnološka kompanija i.am+ lansirala je novi proizvod, a predstavile su ga modeli Kendall Jenner i Naomi Campbell, koje su ujedno i suvlasnice brenda.

Radi se o novom gadgetu koji spaja modu i tehnologiju - i.am+Buttons. Bluetooth slušalice su spoj visokog dizajna i visoke tehnologije, a izdvajaju se po upečatljivom dizajnu za čiju su inspiraciju poslužile gramofonske ploče.

"Tehnologija ne mora izgledati kao tehnologija. Stigli smo do točke kada više nitko nema mašte. Mi pružamo nešto drugačije na tržištu na kojem je tehnologija sveprisutna" - izjavio je will.i.am, najpoznatiji kao član grupe The Black Eyed Peas.

i.am+

Kreativni direktor kampanje za novi gadget je bivši urednik Voguea Andre Leon Talley, dok su njene zvijezde Kendall Jenner, jedna od najtraženijih manekenki, i Naomi Campbell, supermodel koja je "žarila i palila" devedesetih, ali i danas.

i.am+

Buttons su lagane, bežične slušalice s ugrađenim mikrofonom koje se, u trenucima kada ih ne koristite, mogu nositi kao ogrlica oko vrata. U prodaju stižu 2. studenoga u Apple trgovine te druge dućane diljem svijeta, a za jedne je potrebno izdvojiti 230 američkih dolara. Dostupne su u osam boja, od čega su četiri ekskluzivno vezane uz Apple i novi iPhone 7.

i.am+

Linker
19. travanj 2024 19:42