Reuters
POLICIJSKI IZVJEŠTAJ

Što se točno događalo u noći kada je opljačkana Kim Kardashian?

Procurili su detalji razgovora Kim Kardashian West s policijom neposredno nakon pariške pljačke koja je zvijezdu toliko potresla da se na tri mjeseca odlučila povući iz javnog života.

Intervju je objavio francuski časopis Le Journal du Dimanche, a u njemu su brojne informacije koje ranije nisu bile poznate javnosti. Dokument ima šest stranica i iz njega se detaljno može doznati što se dešavalo u noći u kojoj se dogodila pljačka.

Po njezinim riječima, čula je korake ispred stana u ranim jutarnjim satima 3. listopada. Zazvala je, ali nitko nije odgovorio pa je nazvala svojeg tjelohranitelja u 2:46, a odmah nakon tog poziva dvojica muškaraca u policijskim jaknama ušla su u stan i vezala je. Jedan od njih, sa skijaškim naočalama na glavi, rekao joj je da im preda prsten. Pravila se da ne zna o čemu je riječ, ali nakon što je izvadio pištolj pokazala im je da na obližnjem stoliću stoji prsten zaručnički prsten Lorraine Schwartz vrijedan 4 milijuna dolara.

"Uperio je oružje u mene. Uzeo je prsten. Nosio je rukavice. Pitao me gdje stoji novac i nakit" – citira se u izvještaju Kim Kardashian. "Zgrabili su me i odveli u hodnik. Na sebi sam imala samo kupaći ogrtač, ispod sam bila gola. Onda smo se vratili u sobu gdje su me gurnuli na krevet. Tada su mi ruke zavezali plastičnim konopcima i ljepljivom trakom, a onda su mi zalijepili usta i noge. Odnijeli su me u kupaonicu. U kadu, da budem sasvim precizna", nastavila je Kim opisivati nemili događaj.

Dodala je da su među otuđenim predmetima dvije dijamantne narukvice, zlatna i dijamantna ogrlica te križ optočen dijamantima. Također, tu je i Lorraine Schwartz dijamantna ogrlica i naušnice, Rolex od žutog zlata te ogrlica na kojoj je ime njezinog sina Sainta ispisano dijamantima. U vrijeme kada je nastao izvještaj Kim Kardashian je procijenila štetu na otprilike 5 milijuna dolara.

Francuska policija je otad pritvorila 17 osoba za koje se vjeruje da su odgovorni za pljačku.

Linker
22. travanj 2024 18:37