GLORIA GLAM PARTY

Nikolina Pišek spojila glamour i visoku tehnologiju

Jesensko izdanje luksuznog magazina GlorijaGLAM, za koji je voditeljica Nikolina Pišek snimila editorijal, ali i iskreno progovorila o svom životu, predstavljen je u ponedjeljak u Absolut lounge baru Matis, novom zanimljivom mjestu na karti zagrebačkog društvenog života.

Taj lounge bar, zasigurno najopremljeniji visokotehnološkim ‘spravicama’ bio je savršeno mjesto za predstaviti novo ruho magazina GloriaGLAM – ono digitalno. Nove modne trendove, savjete za ljepotu te zanimljive intervjue s domaćim i stranim zvijezdama ubuduće ćete moći pregledavati i na iPadu.

– Iako sam snimila bezbroj editorijala, velika mi je čast biti na naslovnici GlorijeGLAM, nisam ni sanjala da ću jednom i ja jednom biti na toj naslovnici – rekla je Nikolina Pišek (34), koja je, iako osobno još uvijek više uživa u listanju magazina na papiru, dodatno počašćena jer je baš ona na naslovnici prvog izdanja za GlorijeGLAM za iPad. Na promociju je došla u kreaciji Luke Grubišića u kojoj je izgledala poput lutkice.

Novi broj GlorijeGLAM bit će od pomoći svim modnim ovisnicama prije no što krenu u obnavljanje garderobe za novu sezonu budući da donosi gotovo 300 komada za jesen u trendu. Tu je i pregled novih, zanimljivih načina rekreacije te prilog s novim trendovima iz svijeta dizajna tako da su magazin na promociji sa zanimanjem listali, među ostalima, pjevačice Natali Dizdar , Danijela Martinović i Antonija Šola , dizajneri Ksenija Vrbanić , Matija Vujica , Katarina Balogh i Luka Grubišić , model Iris Rajčić , Branka Krstulović i Kristina Smoje .

Linker
20. svibanj 2024 03:31