PETRA MIKšIK
NOVA SEZONA

Od svile do raskošne čipke: Hrvatski modni brend predstavio je novu kolekciju vjenčanica

Čiste fluidne linije luksuznih tkanina, transparentnost, prorezi, drapiranje, silueta s naglaskom na leđa, struk i ramena osnovne su smjernice ove vjenčane kolekcije.

Čiste fluidne linije luksuznih tkanina, transparentnost, prorezi, drapiranje, silueta s naglaskom na leđa, struk i ramena osnovne su smjernice ove vjenčane kolekcije.

FILIA, hrvatski modni brend koji se zasniva na održivosti, personaliziranom pristupu prema klijenticama i visokoj estetici, predstavio je svoju novu kolekciju vjenčanica, inspiriranu suvremenim mladenkama koje žele neopterećeno uživati u svom posebnom danu. Kolekcija povezuje bezvremenske siluete s elegantnim, senzualnim i modernim modnim izričajem. Vjenčanice su dizajnirane za modernu samosvjesnu ženu koja na svoj svadbeni dan želi biti posebna i jedinstvena.

image

Hrvatski brend FILIA predstavio je novu kolekciju vjenčanica

PETRA MIKšIK
image

Kolekcija je inspirirana suvremenim mladenkama koje žele neopterećeno uživati u svom posebnom danu

PETRA MIKšIK

Vjenčanice se izrađuju od svilenih materijala visoke kvalitete. Čiste fluidne linije luksuznih tkanina, transparentnost, prorezi, drapiranje, silueta s naglaskom na leđa, struk i ramena osnovne su smjernice ove vjenčane kolekcije. FILIA na nov način interpretira vjenčanu odjeću te donosi i netipične modele kao što su kombinacija svilenog drapiranog korzeta s dodatkom šlepa i elegantnih svilenih hlača, lepršavih pelerina umjesto vea te mini vjenčanica. Svilene transparentne vjenčanice nonšalantno naglašavaju senzualnost i snagu ženskog tijela. Bogate čipke, lepršavi muslini i drapirani korzeti unose romantiku u cijelu kolekciju.

image

Kolekcija povezuje bezvremenske siluete s elegantnim, senzualnim i modernim modnim izričajem

PETRA MIKšIK
image

FILIA na nov način interpretira vjenčanu odjeću te donosi i netipične modele

PETRA MIKšIK
image

Svilene transparentne vjenčanice nonšalantno naglašavaju senzualnost i snagu ženskog tijela

PETRA MIKšIK
image

Dizajnerica se sastaje sa svakom mladenkom te je posvećena dizajniranju svake vjenčanice

PETRA MIKšIK

Njeguju napredan personalizirani pristup u dizajniranju i izradi vjenčane odjeće koji je dostojan tako posebnog i emotivnog trenutka. "Sve FILIA vjenčanice vrlo rado ćemo personalizirati i prilagoditi našim klijenticama individualnim pristupom, izradom po mjeri te odabirom materijala. Svakom odjevnom predmetu posvećujemo veliku pažnju, fokusirajući se ne samo na izgled mladenke, već i na njezinu udobnost, samopouzdanje i lakoću kretanja. Prilikom izrade posebno su nam važni detalji kao i odabir vrhunskih prirodnih materijala. Svaka mladenka dobiva našu punu pozornost i svaki proces dizajniranja vodi do vjenčanice koja je jedinstvena te naglašava osobnost mladenke. Posebno uživamo u stvaranju custom modela vjenčanica budući da svakim takvim komadom slavimo individualnost naših klijentica te umijeće ručne izrade naših radiona", rekli su iz brenda.

image

Vjenčanice se izrađuju od svilenih materijala visoke kvalitete

PETRA MIKšIK
image

Bogate čipke, lepršavi muslini i drapirani korzeti unose romantiku u cijelu kolekciju

PETRA MIKšIK

.

Linker
26. travanj 2024 00:09