Lourdes Leon

Odvažno izdanje Madonnine kćeri: Na reviju Saint Laurenta stigla u čipkastom prozirnom kombinezonu

Manekenka Lourdes Leon, inače kći poznate pjevačice, privukla je poglede na predstavljanju kolekcije za jesen/zimu 2024. modne kuće Saint Laurent u Parizu. Tim je povodom odjenula je čipkasti poluprozirni kombinezon u kojem nije mogla proći nezapaženo.

Tjedan mode u Parizu događaj je koji zaljubljenici u modu rijetko propuštaju, a slično je i s mnogim poznatim zvijezdama koje tu priliku koriste kako bi bili viđeni. Na predstavljanju kolekcije za jesen/zimu 2024. modne kuće Saint Laurent tako je iz prvih redova nove kreacije s velikim zanimanjem pratila manekenka Lourdes Leon, inače kći poznate pjevačice Madonne. Ova 27-godišnjakinja, koja je i inače poznata po vrlo odvažnim modnim kombinacijama, ni ovog puta nije prošla nezapaženo odjenuvši crni čipkasti poluprozirni kombinezon ispod kojeg se nadziralo tek njezino donje rublje.

image

Lourdes Leon u odvažnom se kombinezonu pojavila na reviji Sainta Laurenta

LAURENT VU/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Manekenka je odvažan outfit dodatno upotpunila maxi crnim kaputom, parom crnih lakiranih salonki na petu te sunčanim naočalama. Inače, Lourdes nije jedina koja je ovih dana nosila poluprozirnu čipkastu kreaciju na koju se odlučuju samo oni najhrabriji.

Sličan outfit, samo u ovom slučaju haljinu, nosila je i reality zvijezda Kim Kardashian koja je na predstavljanju kolekcije modne kuće Balenciaga poglede privlačila u crnoj čipkastoj "goloj" haljini. Ona je atraktivnu strukiranu haljinu s ovratnikom za tu priliku upotpunila crnim salonkama na petu i nude manikurom, dok je svoju dugu crnu kosu svezala u visoki rep.

image

Kim Kardashian na predstavljanju kolekcije za jesen/zimu modne kuće Balenciaga nosila je maxi čipkastu poluprozirnu haljinu

DEDE/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Osim Lourdes i Kim, ni američka glumica Katie Holmes nije odoljela trendu "golih" kreacija pa je tako na Tjednu mode u New Yorku na reviju modne kuće Michael Kors stigla u zavodljivom izdanju. Naime, na sebi je imala maxi poluprozirnu crnu čipkastu haljinu ispod koje joj se naziralo donje rublje, a na nju je odjenula oversized blejzer iste boje. Kako bi "razbila" monotoniju crnog outfita, 45-godišnjakinja styling je upotpunila bijelim sandalama na petu, malom bijelom clutch torbicom i visećim zlatnim naušnicama.

image

Katie Holmes poluprozirnu je haljinu nosila na reviji Mihaela Korsa na Tjednu mode u New Yorku

JAMIE MCCARTHY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 17:18