Rujanske vrućine

Romantična haljina za tribine US Opena: Jelena Đoković bodrila je supruga

Fotografi su među okupljenima na tribinama snimili suprugu slavnog tenisača, u sjajnoj modnoj kombinaciji kojom se izborila protiv vrućine.

Na tribinama US opena nalazi se velik broj poznatih lica, a među njima je i Jelena Đoković koja u napetim borbama prati svog supruga Novaka Đokovića. Polufinalni meč pratila je u društvu Novakovih roditelja, a sve oči nisu uprte samo na teniski teren, već i na modne kombinacije s tribina.

image
CLIVE BRUNSKILL GETTY IMAGES VIA AFP

Jelena je u ljetnom duhu odjenula mini haljinu cvjetnog uzorka koja je i više nego prigodna za visoke temperature na kojima se "prži" New York. Romantična haljina koju je nosila ima tanke naramenice dok su rubovi ukrašeni tankom čipkom, a cijeli look Jelena je upotpunila zlatnom ogrlicom i hoop naušnicama. Dugu kosu skupila je u rep - outfit prigodan za ljetnu šetnju, večeru na moru ali i za tribine US Opena.

image
CLIVE BRUNSKILL GETTY IMAGES VIA AFP
image
CLIVE BRUNSKILL GETTY IMAGES VIA AFP

Jelena, Novakova ljubav iz srednjoškolskih dana, je stalna podrška teniskom šampionu te s tribina zdušno prati svaki njegov meč. U polufinalu Novak je igrao protiv Bena Sheltona kojeg je porazio i osigurao si mjesto u finalu.

Linker
24. travanj 2024 05:16