Modna inspiracija

Široke traperice su hit i ovog proljeća, a ovo su cipele s kojima ih je najbolje nositi

Postale su sinonim za udobnost i praktičnost, a od samih su početaka poznate kao komad odjeće koju rado nosimo. No na kakvu ih obuću nositi?

Kada je riječ o neizostavnim komadima u našoj garderobi, nipošto ne smijemo izostaviti traperice. U modnom svijetu, upravo su one komad odjeće koji je osvojio srca žena diljem svijeta i nikada ne izlazi iz trenda. Zapravo, sa sigurnošću možemo reći kako je to komad koji je uvijek popularan, a jedino što se zapravo mijenja jesu njegovi modeli, odnosno krojevi. Već početak 2024. tako nam je označio apsolutnu dominaciju traperica širokih nogavica, a brojne trendseterice i it djevojke nosile su ih u različitim prilikama.

image
FRANCESCA BABBI LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image
FRANCESCA BABBI LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image
FRANCESCA BABBI LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image
FRANCESCA BABBI LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image
FRANCESCA BABBI LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Osim toga što izgledaju chic te se savršeno slažu uz trendi košulje, bazične T-shirtove i sportske crop topove, mnogima problem predstavlja odabir obuće koju s njima nositi. No uz odgovarajući izbor obuće, ove trendi traperice uistinu mogu nositi svi, bilo da je riječ o ležernim, poslovnim ili večernjim modnim kombinacijama.

Chunky tenisice

Kako trend robusne obuće i dalje ne jenjava, ne smijemo zaboraviti na chunky tenisice. Iako se riječ o modelu koji je ipak najpopularniji u jesenskim i zimskim danima, ima i onih koji se ovih trendi tenisica ne odriču niti u proljetnoj sezoni. Riječ je o tenisicama s takozvanim chunky potplatom koje volite ili mrzite, a savršeno pristaju upravo u kombinaciji sa širokim trapericama.

image

Mango kožna jakna (119,99 eura)/Replay chunky tenisice (137 eura)/Zara široke traperice (29,95 eura)/Saint Laurent Voltaire Mini torbica (1590 eura)/Zara siva kratka pamučna majica (6,95 eura)

MANGO/REPLAY/ZARA/MYTHERESA

Špic cipele na petu

Nebitno o kojoj je sezoni i modnim trendovima riječ, cipele su uvijek jedan od najpopularnijih komada koji svakom outfitu donosi dašak elegancije i profinjenosti. Kad govorimo o novim modelima, proljetna sezona ne donosi velika iznenađenja, već nas vraća omiljenim klasicima, a jedan od njih su špic cipele na petu. Bez obzira na to je li riječ o klasičnom kožnom modelu ili ono u efektnijoj nijansi, možete biti sigurni da nećete pogriješiti jer je riječ o cipeli koja pristaje na gotovo sve kombinacije, uključujući i traperice sa širokim nogavicama.

image

Zara traperice visokog struka (25,95 eura)/Zara sunčane naočale (39,95 eura)/Zara lakirane špic cipele na petu (29,95 eura)/Zara bijela plisirana košulja (29,95 eura)/Gucci kožna torbica (2700 eura)

ZARA/MYTHERESA

Balerinke

Još jedan model obuće koji odgovara gotovo svakom komadu odjeću su balerinke. Od mrežastih i svjetlucavih materijala, preko balerinki od mekanog baršuna pa sve do onih s malom romantičnom kopčom koje su ovog proljeća naročito aktualne, ove su cipele, bez sumnje, jedan od najtrendi komada u našim ormarima. Kao što im i samo ime govori, inspirirane su elegancijom baletnih cipelica te se kao takve savršeno uklapaju u gotovo svaku kombinaciju, uključujući i široke traperice.

image

Gucci bež kožna torbica (1290 eura)/Zara crne traperice visokog struka (25,95 eura)/Zara sunčane naočale (39,95 eura)/Zara crni kombinirani top (12,95 eura)/Mango bež kožne balerinke (45,99 eura)

MYTHERESA/ZARA/MANGO
Linker
23. travanj 2024 14:10