MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
u skladu s trendom

Drastičan rez: Gigi Hadid potvrdila hit frizuru proljeća

Odabir slavne makenekenke još jednom je potvrdio da je ovaj kratki rez frizura koja će obilježiti 2024. godinu.

Odabir slavne makenekenke još jednom je potvrdio da je ovaj kratki rez frizura koja će obilježiti 2024. godinu.

Gigi Hadid odlučila je ošišati kosu i pridružiti se klubu djevojaka s popularnom bob frizurom, a cijeli je proces snimila i objavila na svom Instagram profilu. Za njezin novi look zaslužan je frizer Chris McMillan, inače poznat po suradnjama sa zvijezdama kao što su Jennifer Aniston, Miley Cyrus i Claudia Schiffer. Očito je i sam bio zadovoljan konačnim rezultatom, jer su fotografije slavne manekenke osvanule i na njegovim društvenim mrežama.

U videu se vidi kako McMillan šiša dugu plavu kosu 28-godišnjakinje sve dok nije postigao dužinu do sredine vrata. Na kraju videa možemo vidjeti Gigi s mokrom kosom ispred ogledala, dok McMillian pokazuje kako joj je nova frizura istaknula ključne kosti. Oboje su kasnije podijelili nekoliko fotografija na Instagramu, a rezultat je teksturirana bob frizura koja se vrlo lako održava. Ovaj je bob jako sličan francuskome, no nešto je razigraniji i malo više messy. Stiliziranje je toliko jednostavno da sjajno izgleda i kada se osuši prirodnim putem, pa je takva frizura posebno poželjna za vrijeme toplijih dana.

Ovaj je potez slavne manekenke još jednom potvrdio da je bob frizura koja će obilježiti 2024. godinu. U posljednje je vrijeme taj rez stekao veliku popularnost među holivudskim zvijezdama, koje se jedna za drugom odlučuju za drastični rez. Emma Stone, Carey Mulligan, Ayo Edebiri, Cailee Spaeny, Greta Lee i Naomi Watts, pa čak i Jennifer Aniston, pojavile su se s različitim varijantama boba na raznim dodjelama i tako potvrdile da će ova bezvremenska frizura biti u trendu i ove godine. Osim njih, Penélope Cruz pojavila se na dodjeli nagrada Governors s duljim bobom, tzv. lobom, kratkom je frizurom oduševila i glumica i plesačica Julianne Hough, a popularnoj frizuri nije mogla odoljeti ni kraljica Letizia.

image

Emma Stone

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
image

Carey Mulligan

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
image

Jennifer Aniston

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Naomi Watts

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
image

Cailee Spaeny

SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 01:06