popularni rez

Promjena imidža: Kraljica Letizia sve je iznenadila novom hit frizurom

Španjolska kraljica odlučila se za rez koji ne izlazi iz trenda već nekoliko godina, pa se tako predviđa kako će upravo dugi bob obilježiti i ovu godinu.

Kraljica Letizia odlučila se za promjenu frizure i ošišala dugu kosu. Kraljica se odlučila na dugi bobom, odnosno lob. Sa suprugom, 56-godišnjim kraljem Felipeom VI., ugostila je predsjednika Paragvaja, Santiaga Peñe Palaciosa i prvu damu Leticiju Ocampos. Na svečanom ručku koji se održao u Palači Zarzuela, španjolska se kraljica pojavila u elegantnom izdanju.

image

Za svečani ručak odlučila je obući sofisticirano odijelo, majicu obrubljenu čipkom i crne salonke

JESUS BRIONES/GTRES/SHUTTERSTOCK

Za ovu priliku odlučila je odjenuti sofisticirano odijelo španjolskog brenda BIMBA Y LOLA , majicu obrubljenu čipkom i crne salonke, no najviše je pažnje ipak privukla njezina nova frizura. Izgleda da se oprostila se sa svojom dugom, bujnom smeđom kosom i zamijenila je nešto modernijim rezom. Riječ je o bobu - popularnoj frizuri koja ne izlazi iz trenda već nekoliko godina, pa se tako predviđa i da će obilježiti 2024. godinu. Pedesetjednogodišnja kraljica odlučila se za dulju varijantu ovog bezvremenskog reza, tzv. lob, koji seže tik do ramena. Ovu holivudsku frizuru nosila je u elegantnom, zaglađenom stilu, a posebno su simpatične njezine sijede vlasi, od kojih ne odustaje. Kako bi upotpunila cijeli look, istaknula je oči i usne make-upom u neutralnoj nijansi, koja je dodatno dovela do izražaja njezinu prirodnu ljepotu.

image

kraljica se odlučila za dulju varijantu boba, tzv. lob

SHUTTERSTOCK
image

Kako bi upotpunila cijeli look, istaknula je oči i usne make-upom u neutralnoj nijansi

JESUS BRIONES/GTRES/SHUTTERSTOCK

Inače, kraljica Letizia je prije udaje za španjolskog kralja Felipea VI. bila uspješna novinarka i televizijska voditeljica u informativnom programu. Dugi bob je nosila taman prije nego što je započela njezina ljubavna priča s poznatim neženjom, što samo potvrđuje da je ova frizura prošla test vremena. Supruga je upoznala na novinarskom zadatku 2002. godine, a vjenčali su se u svibnju 2004. u madridskoj katedrali Almudena te dobili dvije kćeri - 18-godišnju princezu Leonor i 16-godišnju infantu Sofiju.

Linker
17. travanj 2024 10:08