Vedran Peteh
SEDAM GODINA NAKON RAKA DOJKE

Zagrebačka glumica Mirjana Majurec: 'Bolest mi se vratila'

Zagrebačka glumica, koja je sedam godina nakon dijagnoze raka dojke suočena s novim karcinomom, svjesna je da je pred njom neizvjesna borba na život i smrt - u kojoj koristi svu moguću pomoć klasične medicine i energiju poznatog iscjelitelja.

Sedam godina nakon dijagnoze karcinoma dojke noćna mora glumice Mirjane Majurec (65) postala je stvarnost - bolest se vratila. U ožujku su joj otkrivene dvije metastaze na jetri te nakupina na kralješku za koju liječnici nisu sigurni je li maligna ili benigna. Suočena sa zastrašujućim nalazima, isprva nikome nije govorila ništa - ni sinovima Luki Vidoviću, poznatom iluzionistu, i magistru novinarstva i povjesničaru Ivanu Mlinariću, niti bliskim prijateljima koji su bili uz nju nakon prve operacije.

- Bila sam u šoku iako me sve ove godine nije napuštao podsvjesni strah od recidiva. Tijekom liječenja sam trpjela teške nuspojave kemoterapija, zračenja te uzimanja brojnih lijekova. Izgubila sam kosu, obrve i trepavice, udebljala se gotovo 20 kilograma te uz sve to polako tonula u depresiju, koju je još pojačao moj nestanak s kazališne scene - kaže glumica koju mlađi gledatelji znaju kao Bibu iz TV serijala "Naši i vaši", a stariji je pamte po ulogama u filmovima Krste Papića "Kad mrtvi zapjevaju" i "Izbavitelj".

Kada i kako je shvatila da joj se bolest vratila, kako joj je bivši suprug spasio život i što joj je ponovno vratilo osmijeh na lice i vjeru u ozdravljenje pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 2. studenoga.

Uz kupnju novog broja magazina Gloria svi čitatelji na dar dobivaju poster za vježbanje u uredu. U novom broju poklanjamo i kupone s rođendanskim popustima do 30% u Westgateu do 9. studenog 2017.

Linker
30. ožujak 2024 13:50