PRESS
Maškare na azijski način

Street food koji morate probati ako odete na Samoborski fašnik, a nisu krafne

U centru Samobora otvoren je Bao House, ‘it‘ mjesto koje nudi azijske snackove, koktele i vrhunsku zabavu, a možete ga posjetiti u vrijeme karnevala.

U centru Samobora otvoren je Bao House, ‘it‘ mjesto koje nudi azijske snackove, koktele i vrhunsku zabavu, a možete ga posjetiti u vrijeme karnevala.

Bliži se fašnik, a to znači da se Samobor pretvara u jednu od omiljenih vikend destinacija. Uoči maškara, Samoborci se svake godine potrude pripremiti pregršt gastro sadržaja, a čini se kako će tako biti i ove godine. Naime, osim krafni, fritula i ostalih fašničkih slastica, tamo se od sada možete navratiti i na azijski street food u sklopu mjesta Bao House.

Riječ je o projektu koji je pokrenut u sklopu Tipsy Housea, nedavno otvorenog koktel bara kojega su pokrenuli student Filip Čučić i barmen Tomica Drašić. Uoči najuzbudljivijeg razdoblja u Samoboru, dvojac je odlučio proširiti svoju ponudu i ujediniti snage s kuharima Dinom Popovićem i Mateom Gabarićem pa je tako nastao Bao House, mjesto s najboljom finger hranom u Samoboru čija se ponuda temelji na parenim bao pecivima.

image

Bao House se pojavio kao jedna od kućica kakve se mogu vidjeti u sklopu fašnika.

PRESS

Bao House se pojavio kao jedna od kućica kakve se mogu vidjeti u sklopu fašnika, a nudi tri vrste gua bao peciva: Katsu bao s piletinom, Surimi bao s ribom i Belly bao sa svinjetinom, a posjetitelji će svakoga vikenda moći kušati nove azijske slastice. Vlasnici su nam otkrili kako su u sklopu fašnika htjeli ponuditi nešto novo na samoborskoj gastro sceni i stvoriti mjesto koje će nuditi odličnu hranu i piće, ali i zabavnu atmosferu. Vlasnici su u ponudu uključili i koktele koji će odlično pasati uz ovaj azijski meni.

Čitajte i: Gastro poslastica: Mate Janković otvorio je Sol, jedinstveni restoran s tapasima na hrvatski način

image

Ovi azijski specijaliteti oduševljavaju posjetitelje.

PRESS

Iako Bao House možete posjetiti samo u sklopu fašnika, odnosno do 1. ožujka, vlasnici su nam priznali da već sada pomišljaju na ozbiljno proširenje. Naravno, ako bude dovoljno interesa. Do tada, ovo šarmantno mjesto možete posjetiti radnim danom od 17 do 23 sata te vikendom od 11 do 23 sati u sklopu 196. Samoborskog fašnika koji će trajati od 18. veljače do 1. ožujka.

image

Bao House nudi odličan finger food u Samoboru.

PRESS
Linker
27. travanj 2024 16:02