BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
glazba

Katy Perry oduševila spotom za novu pjesmu: Na njoj surađuje s poznatim glazbenim producentom

Katy Perry se nakon rođenja kćeri vraća punom parom na glazbenu scenu i to s impresivnim glazbenim videom i pjesmom.

Katy Perry se nakon rođenja kćeri vraća punom parom na glazbenu scenu i to s impresivnim glazbenim videom i pjesmom.

Pop zvijezda Katy Perry objavila je spot za svoj novi singl "When I'm Gone" u suradnji s DJ-em Alessom. Video je u njezinom prepoznatljivom stilu - pomalo sanjarski, s impresivnom scenografijom i kostimima.

"Znaš, mislim da je jednostavno vrijeme da im damo sve što žele", govori Katy u telefonsku slušalicu na početku videa, očito se obraćajući svojim fanovima koji su željno iščekivali njezin novi materijal. Dok njezina pjesma počinje svirati u pozadini, Perry ispušta slušalicu prije nego što izlazi iz kabine u tvornicu u pratnji psa robota.

image

Katy Perry

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Luka Nižetić zaronio u potrazi za sobom: Pjevač spojio dvije ljubavi koje mu pružaju isti osjećaj slobode

Perry se pridružuje skupina plesača, a kasnije vidimo i DJ Aleesa. Švedski producent predstavljen je u sredini videa kada dramatično ulazi u tvornicu, a također se pojavljuje u nekoliko scena s Perry.

Perry je posljednjih godina bila posvećena obitelji - suprugu Orlandu Bloomu i jednogodišnjoj kćerkici Daisy Dove, no sada je spremna za nove glazbene pobjede.

Svoju najnoviju pjesmu predstavila je u ponedjeljak tijekom Nacionalnog prvenstva u doigravanju koledža 2022., a tijekom poluvremena gledatelji su mogli vidjeti premijeru videa "When I'm Gone", što je prvi put da je televizijska mreža ESPN podijelila glazbeni video tijekom prijenosa uživo.

image

Alesso

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Kada su u pitanju moji glazbeni spotovi, svi znamo da volim pomicati granice i sebe i stvarati jedinstvene prilike da ih moji obožavatelji vide", izjavila je Perry, prenosi People.

Katy Perry objavila je novi album "Smile" u kolovozu 2020., a njezin novi pop singl pravi je hit, povukavši preko 10 milijuna streamova u manje od tjedan dana.

Linker
29. travanj 2024 12:04