IGOR KRALJ/PIXSELL
Intimno slavlje

Ekskluzivne fotografije: Doris Pinčić i Davor Guberović vjenčanje proslavili s prijateljima

Iako su željeli svoj važan dan sačuvati od očiju javnosti, mladom bračnom paru to ipak nije pošlo za rukom.

Iako su željeli svoj važan dan sačuvati od očiju javnosti, mladom bračnom paru to ipak nije pošlo za rukom.

Doris Pinčić, voditeljica i glumica, koja se proslavila ulogom u seriji Larin izbor, odabrala je jedan sasvim običan petak ne bi li se, vjerojatno je tako željela, u tišini udala za svojeg novog partnera Davora Guberovića. No, to joj nije uspjelo. Kako smo doznali, a kasnije imali priliku i vidjeti na domaćim portalima, mnogima omiljena televizijska voditeljica danas je u zagrebačkom matičnom uredu u Susedgradu izgovorila sudbonosno da Daruvarčaninu s kojim je već neko vrijeme u ljubavnoj vezi.

image

Mladenci su proslavili vjenčanje u restoranu V Starem Melinu

IGOR KRALJ/PIXSELL

Svadbeno slavlje mladenci su nastavili u zagrebačkom restoranu V Starem Melinu u Stenjevcu uz uski krug prijatelja i rodbinu. Kako je vidljivo iz fotografija, Doris je i na večeri nosila vjenčano odijelo u bijeloj boji te je nerijetko pogledavala u svoj mobitel na koji su zasigurno pristizale brojne poruke i pozivi čestitara.

image

Doris Pinčić ovog se petka udala za poduzetnika Davora Guberovića

IGOR KRALJ/PIXSELL

Voditeljica i glumica, koja se proslavila ulogom u seriji Larin izbor, a već neko je vrijeme gledamo u ranojutarnjoj emisiji HTV-a, svoj privatni život nastoji držati dalje od očiju javnosti. No, nakon mjeseci šuškanja, a zatim i prve potvrde o novoj ljubavnoj vezi, prošlog tjedna se Doris sa svojim je izabranikom došla na premijeru predstave ‘Čudo‘ glumice Ecije Ojdanić, koja je održana u zagrebačkom kazalištu Vidra. Time je potvrdila da je njihova veza itekako ozbiljna.

Linker
04. svibanj 2024 10:38