Tajno vjenčanje

Udala se Doris Pinčić, za vjenčanje izabrala bijelo odijelo

Voditeljica i glumica, koja se proslavila ulogom u seriji Larin izbor, svoj privatni život nastoji držati dalje od očiju javnosti. No, kako to ponekad bude, protiv nekih stvari u životu se ne možeš boriti jer prije ili kasnije izađu na vidjelo.

Mnogima omiljena televizijska voditeljica Doris Pinčić danas je u zagrebačkom matičnom uredu izgovorila sudbonosno da svom ljubavnom partneru, 46-godišnjem Daruvarčaninu Davoru Guberoviću.

Portal 24 sata donosi fotografije mladenaca, s kojih se vidi da je Doris za veliki dan izabrala bijelo odijelo i ružičate štikle.

Vjenčanje se održalo u Susedgradu.

Voditeljica i glumica, koja se proslavila ulogom u seriji Larin izbor, a već neko je vrijeme gledamo u ranojutarnjoj emisiji HTV-a, svoj privatni život nastoji držati dalje od očiju javnosti. No, nakon mjeseci šuškanja, a zatim i prve potvrde o novoj ljubavnoj vezi, prošlog tjedna se Doris sa svojim je izabranikom došla na premijeru predstave ‘Čudo‘ glumice Ecije Ojdanić, koja je održana u zagrebačkom kazalištu Vidra. Time je potvrdila da je njihova veza itekako ozbiljna.

Za njihovu ljubav javnost je doznala krajem ožujka.

"Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drugačija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora", rekla je tada kratko za Gloria.hr, potvrdivši da je sretno zaljubljena.

Guberovića, menadžera u jednom trgovačkom lancu i popularnu voditeljicu je navodno spojila ljubav prema planinarenju, koje je postalo velika strast lijepe Zadranke. Da su Doris i Davor više od prijatelja dalo se naslutiti i prije javne objave, i to po fotografijama sa samog uspona na bajkoviti Kilimanjaro, koji su zajedno osvojili.

Linker
16. travanj 2024 19:23