Sad je i službeno

Halle Berry nakon osam godina konačno finalizirala razvod od supruga Oliviera Martineza

U braku su bili svega tri godine, a zbog brojnih problema razvod se razdužio čak dvostruko dulje.

Dug put do službenog razvoda napokon je gotov i Halle Berry sada je i pravno slobodna od glumca Oliviera Martineza. Nakon što su se 2016. razišli, nikako nisu mogli pronaći zajednički jezik oko pojedinih pitanja kako bi njihov brak službeno završio. Sada, osam godina nakon, oboje 57-godišnjaci uspjeli su se dogovoriti i staviti točku na trogodišnji brak koji je propao zbog brojnih svađa i razlika u karakterima.

Iako su imali potpisan predbračni ugovor, nisu mogli pronaći zajedničko stajalište oko skrbništva nad njihovim sinom, devetogodišnjim Maceom i alimentacije, zbog čega je razvod i trajao ovoliko dugo. Sada su se, kako navode strani mediji, dogovorili oko zajedničkog skrbništva, a glumica je bivšem suprugu dužna mjesečno plaćati 8000 dolara za troškove njihova sina - konkretno za njegovo zdravstveno osiguranje, terapiju i školovanje. Tako će dječak polovicu tjedna provoditi s majkom, a polovicu s ocem dok će se vikendima roditelji izmjenjivati. Uz to, Berry će navodno Martinezu morati uplaćivati i 4,3 posto svih prihoda koji prijeđu 2 milijuna dolara, a na to joj je bivši suprug uspio natovariti i pokoji drugi trošak.

image

Halle Berry i Olivier Martinez 2011. godine

CGK/MAVRIXPHOTO/PROFIMEDIA

Sad napokon bivši supružnici upoznali su se 2010. u Južnoj Africi na setu filma "Tamna plima", a iste te godine Halle se razišla s bivšim partnerom Gabrielom Aubryjem s kojim je dobila kćerku Nahlu. Dvije godine nakon Berry i Martinez su potvrdili zaruke. Vjenčali su se godinu nakon u Francuskoj, a iste te 2013. dobili su sina Macea. 2015. su pak izašli sa zajedničkom izjavom da je njihovom braku došao kraj. "Nastavljamo dalje s ljubavlju i poštovanjem jedno prema drugome i fokusom na ono što je najbolje za našeg sina" napisali su tada. Glumici je ovo bio treći brak, a sada je u vezi s četiri godine mlađim pjevačem Vanom Huntom.

Linker
20. travanj 2024 05:22