Olivia Wilde i Harry Styles na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji

 ALBERTO TERENGHI/IP/SHUTTERSTOCK
u teretani

Harryja Stylesa i Oliviju Wilde minute dijelile od neugodnog susreta

Bivši partneri teretanu su napustili u razmaku od nekoliko minuta, a bilo je to prvi put da su se našli na istom mjestu i to gotovo u isto vrijeme nakon što je javnost saznala da slavni glazbenik ima novu djevojku.

Bivši partneri teretanu su napustili u razmaku od nekoliko minuta, a bilo je to prvi put da su se našli na istom mjestu i to gotovo u isto vrijeme nakon što je javnost saznala da slavni glazbenik ima novu djevojku.

Iako Harry Styles i Olivia Wilde više nisu zajedno, jednu stvar još uvijek dijele. Članovi su iste teretane, Studio City u Los Angelesu, a jučer su, slučajno ili ne, viđeni kako je napuštaju u razmaku od samo nekoliko minuta. Bila je to prva prigoda u kojoj su se našli na istom mjestu i u gotovo isto vrijeme, što su zabilježili paparazzi. Britanski glazbenik, odjeven u casual majicu i donji dio trenirke, ostavio je dojam da se baš nije opustio na vježbanju. Imao je ozbiljan izraz lica, a kada je shvatio da ga snimaju, ubrzao je korak ne bi li se što prije uklonio fotografima iz vidokruga. Ni redateljica filma "Don‘t Worry Darling" nije bila bolje volje. Stoičkog izraza lica gledala je ispred sebe. Oči je sakrila sunčanim naočalama, no stisnute usne otkrivale su da nije dobre volje, javlja Daily Mail.

image

Harry Styles jedva je čekao umaknuti fotografima

@CELEBCANDIDLY/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Jesu li se sreli unutra, razgovarali, ignorirali se ili se pokušali u "tajnosti" sastati, znaju samo oni. Ipak, situaciju dodatno komplicira činjenica da je pjevač nakon njihovog raskida u studenom prošle godine, kada su objavili da će svatko otići na svoju stranu jer imaju "različite prioritete koji ih razdvajaju", već uhvaćen s novom djevojkom. Prošlog mjeseca, bivši član boy benda One Direction strastveno se ljubio s Emily Ratajkowski. Nalazili su se u Tokiju gdje je nastupao u sklopu svoje turneje "Love on Tour": najprije su se zabavljali na after partyju poslije koncerta, a potom su se iskrali na ulicu i ljubili se ne mareći za kišu i prolaznike. Video snimka ljubavnog susreta obišla je svijet, pa je gotovo nemoguće da ju Olivia Wilde nije vidjela.

image

Redateljica i glumica napustila je teretanu nekoliko minuta poslije bivšeg

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Cijela situacija dodatno se komplicira jer joj je Emily Ratajkowski bila prijateljica, a naknadno se otkrilo da su manekenka i pjevač već neko vrijeme u tajnoj vezi. Bolnu situaciju nije joj olakšala ni Emilyna molba za oprost jer je ulovljena kako ljubi njenog bivšeg čime je prekršila nepisano pravilo da nije u redu spetljati se s bivšim dečkima svoje prijateljice. Nakon svega što je prošla, Olivia Wilde prijateljima je priznala da joj raskid teško pada, no potkraj prošle godine ipak je smogla snage odvesti svoju djecu, sina Otisa i kćer Daisy na Harryjev koncert u Los Angelesu. I dok se Harry zabavlja sa svojom novom djevojkom, Olivia ima posla s bivšim suprugom kojeg tuži zbog alimentacije.

Linker
28. travanj 2024 11:35