Mandatory Credit: Photo by Roger Askew/The Oxford Union/Shutterstock (10112495d)
Kathy Griffin
Kathy Griffin at the Oxford Union, UK - 06 Feb 2019

 ROGER ASKEW/THE OXFORD UNION/SHUTTERSTOCK ROGER ASKEW/THE OXFORD UNION/SHUTTERSTOCK
predala papire

Ipak nisu uspjeli: Glumica se razvodi nakon gotovo četiri godine braka

Kathy Griffin za Randyja Bicka udala se odmah iza ponoći 1. siječnja 2020 i tako iznenadila sve. Ipak, čini se kako je ljubavi došao kraj jer je predala papire za rastavu, a imaju i potpisan predbračni ugovor.

Nekoliko dana prije no što bi proslavili četvrtu godišnjicu braka, Kathy Griffin i Randy Bick odlučili su se za razvod. Glumica je 22. prosinca podnijela papire za razvod na u Los Angelesu i to zbog nepomirljivih razlika, piše Page Six.

Par je inače imao potpisan i predbračni ugovor, a glumica je u papirima za rastavu navela da zahtjeva da, sukladno predbračnim ugovorom, nitko ne dobije alimentaciju.

image
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Griffin je objavila svoje zaruke na Staru godinu 2019. i udala se ubrzo nakon ponoći 1. siječnja 2020. i tako iznenadila mnoge. Objasnila je kako su se odlučili za taj potez kako bi 2020. započeli čim bolje. Predbračni ugovor potpisali su samo nekoliko dana prije vjenčanja.

Randy i Kathy u vezi su od 2011. godine, nakratko su prekinuli 2018. No, nakon nekoliko mjeseci razdvojenosti su shvatili da ne mogu jedan bez drugog te se pomirili. Randy koji se inače bavi marketingom od glumice je mlađi 19 godina. Ona ima 63, dok Bick ima 44 godine.

Glumici je ovo drugi brak. Prije Randyja bila u braku s Matthewom Molineom pet godina. Razveli su se 2005. godine.

Linker
24. travanj 2024 00:17