Rat Costnerovih

Kevin Costner odnio malu, ali slatku pobjedu na sudu - alimentacija mu je prepolovljena

U ovakvim situaciojam nema pobjednika, mudro je izjavio oskarovac kojeg još čeka suđenje u vezi zahtjeva bivše supruge za njezino uzdržavanje.

Nakon neočekivano gorke i mučne brakorazvodne parnice između Kevina Costnera i Christine Baumgartner, oskarovac i njegov odvjetnički tim na čelu sa slavnom odvjetnicom Laurom Wasser koja je u brakorazvodnim parnicama zastupala Angelinu Jolie, Johnnyja Deppa i Kim kardashian, za sada su dobili bitku oko iznosa alimentacije koju treba plaćati za njihovo troje djece. Naime, dizajnerica i bivši model, tražila je za mjesečno uzdržavanje djece vrtoglavih 248 tisuća dolara, glumac joj je do konačne odluke isplaćivao 129 tisuća, a jučer je sudac odlučio da će taj iznos biti 63 tisuće dolara. Dakle, duplo manje koliko joj je davao posljednjih mjeseci od kada ga je iznenada zatražila razvod zbog- nepremostivih razlika. A kao argument za vrtoglavu alimentaciju Christine je navela luksuzni životni stil na koji su se djeca naviknula.

image

Bivši supružnici s djecom koja su naviknuta na luksuzni život

JOE MARTINEZ/PLUX/SHUTTERSTOCK

A to su bile raskošne proslave rođendana s raznim zabavljačima koje je glumac navodno plaćao više od sto tisuća dolara, egzotična putovanja, sportske i druge aktivnosti, prestižne škole… Osim toga, navela je kako novu kuću u koju se preselila s djecom plaća 40 tisuća dolara mjesečno iako je mnogo skromnija od one u kojoj je živjela s bivšim suprugom.

Costner je na saslušanju rekao da se najviše boji da će biti prisiljen preuzeti poslove koje ne želi raditi ako joj bude dodijeljena ‘prenapuhana‘ alimentacija. Naime, on je napustio hit seriju ‘‘Yellowstone‘‘ u kojoj je igrao četiri sezone kako bi se posvetio vlastitom filmskom projektu i tako izgubio izdašan honorar koji bi mu pomogao u rješavanju financijskih problema sa suprugom.

image

Par je u braku proveo osmnaest godina

ADMEDIA/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

"Ona ne planira tražiti posao niti se baviti bilo kojom aktivnošću koja stvara prihod.", dodao je glumac na saslušanju tvrdeći uporno da većinu novca troši na luksuznu odjeću i plastične operacije, a ne na djecu. No glumac je u izjavi za američki Fox News pomirljivo izjavio kako se nada da će se sa suprugom mirno dogovoriti oko skrbništva dodajući kako je ona fantastična majka. A rekao je kako u ovakvim slučajevima nema pobjednika i da mu je žao što njihova veza nije uspjela.

No problemi za Costnera ovom sudskom odlukom nisu gotovi. U studenom će se održati suđenje zbog predbračnog ugovora i njezina zahtjeva za supružničko uzdržavanje.

Linker
17. travanj 2024 10:16