Zaljubljeni par nedavno je viđen u Londonu

 

 DEAN/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
ludo zaljubljeni

Ljubav cvjeta: Novi dečko Sophie Turner već ju je upoznao sa svojim prijateljima

U vezi je s jednim od najpoželjnijih britanskih neženja, Peregrineom Pearsonom, koji je donedavno izlazio s kumčetom kralja Charlesa, princezom Marijom-Olympijom od Grčke i Danske. Par je ovih dana uživao u društvu britanske aristokracije.

U vezi je s jednim od najpoželjnijih britanskih neženja, Peregrineom Pearsonom, koji je donedavno izlazio s kumčetom kralja Charlesa, princezom Marijom-Olympijom od Grčke i Danske. Par je ovih dana uživao u društvu britanske aristokracije.

Poslije gorkog raspada braka s američkom pop zvijezdom Joeom Jonasom, britanska glumica Sophie Turner, krenula je dalje. Njezin je odabranik aristokrat Peregrine Pearson, jedan od najpoželjnijih britanskih neženja, nasljednik četvrtog vikonta od Cowdraya. Puno ime novog dečka zvijezde serije "Igra prijestolja" glasi Hon Peregrine John Dickinson Pearson, no prijatelji ga zovu Perry. Donedavno je bio u vezi s kumčetom kralja Charlesa, princezom i modelom Marijom-Olympijom od Grčke i Danske, međutim, veza se ove jeseni raspala. Vijest o njihovom prekidu poklopila se s nagađanjima o tome da se 29-godišnji diplomant Sveučilišta West London (završio je studij menadžmenta i marketinga) viđa sa "Sansom" iz Igre prijestolja.

image

Poljubac glumice i najpoželjnijeg britanskog neženje potvrdio je da su zaljubljeni

DEAN/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Prošlog tjedna viđeni su kako se ljube na ulici u Londonu, su mnogi protumačili kao potvrdu da su 27-godišnja Sophie Turner i nasljednik obiteljskog bogatstva procijenjenog na 224 milijuna funta, više ne skrivaju, piše The Sun. Nedugo nakon što su fotografirani dok izmjenjuju poljupce, proveli su vikend u monumentalnoj palači Blenheim u Woodstocku, u blizini Oxforda, na poziv markize i markiza od Blandforda. Radilo se o lovu, tradicionalnoj zabavi britanske aristokracije. Zajedničku fotografiju sudionika lova, na kojoj je i "Sansa", objavila je na Instagram storyju jedna od uzvanica: tom prigodom glumica je odjenula kratku, crnu puf jaknu, traperice i zelene wellington čizme.

Zgodan aristokrat i glumica prvi put su viđeni u javnosti krajem listopada u Parizu, tijekom Svjetskog kupa u ragbiju. Tada su snimljeni kako se ljube nedaleko poznate željezničke stanice Gare du Nord, ne mareći za prolaznike. Dok zaljubljena Sophie čini se živi život kakav je priželjkivala dok je još bila u braku s 34-godišnjim Joeom Jonasom (htjela se vratiti u domovinu i skrasiti na idiličnom ladanjskom imanju u Henleyju, Oxfordshire, od čega je pjevač u posljednji tren odustao), bivši se brinuo za njihove djevojčice, trogodišnju Willu i petnaestomjesečnu Delphine. Poslije natezanja na sudu u New Yorku oko skrbništva nad djevojčicama početkom jeseni, bivši bračni par izgladio je prijepore i odlučio zajednički se brinuti o djeci.

image

Uskoro bivši bračni par izgladio je prijepore oko skrbništva nad djecom

HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK

Očekuje se i formalno okončanje njihovog četverogodišnjeg braka: nakon što je on, u rujnu ove godine, podnio zahtjev za razvod.

"Joe podržava sve njezine odluke i ako je ona sretna, sretan je i on. Voli svoje djevojčice i obožava provoditi vrijeme s njima", rekao je izvor i zaključio da je uskoro bivši bračni par sada ima dobar odnos.

"Njih dvoje su došli do točke kada se međusobno razumiju i uvijek će osjećati ljubav i poštovanje jedno za drugo", zaključio je izvor.

Linker
01. svibanj 2024 02:00