Zna se i zašto

Nakon Oscara otkrivena tajna Ryana Goslinga: Sa suprugom i kćerima napustio je Hollywood

Američki mediji pišu kako su se supružnici odselili iz Los Angelesa malo sjevernije jer ne žele da im kćeri odrastaju s djecom slavnih.

Malo koga je iznenadilo otkriće kako je jedan od najpovučenijih holivudskih parova, koji ne želi biti fotografiran na crvenom tepihu ni na dodjeli Oscara, sa svojom djecom napustio američku filmsku prijestolnicu. Riječ je o Ryanu Goslingu i Evi Mendes te o njihovim djevojčicama, devetogodišnjoj Esmeraldi i sedmogodišnjoj Amandi: osoba bliska paru izjavila je za magazin People da su se preselili "malo sjevernije" jer ne žele da im kćeri odrastaju s drugom djecom slavnih.

"Za njih su najvažniji posao njihove kćeri. Sve ostalo je na drugom mjestu. Napustili su L.A. da žive malo sjevernije, daleko od Hollywooda. Nisu željeli da Esmeralda i Amandi odrastaju uz drugu slavnu djecu", rekao je izvor.

Budući da nisu potvrdili nagađanja o tome jesu li se vjenčali (provlače se američkim medijima od studenog 2022.), teško je očekivati da će komentirati izjavu o svojoj selidbi, u kojoj se također spominje da su formalizirali vezu.

image

S partnericom Evom Mendes i njihovim kćerima odselio je iz Los Angelesa

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

"Eva i Ryan vole svoj život. Pohvalno je kako su uspjeli stvoriti ravnotežu i postaviti granice. Toliko im je stalo do njihovog braka i samo žele da njihove kćeri žive sretan život," zaključio je izvor za People.

Pokazalo se i to da su zajedno malo dulje nego se isprva mislilo. Na svom Instagramu, Eva Mendes je u travnju prošle godine otkrila da su se upoznali 2011., godinu dana prije seta filma "The Place Beyond The Pines" (Grijesi očeva) za koji se vjerovalo da ih je spojio. Na desetu godišnjicu prikazivanja epske priče o dvije generacije, očevima i sinovima, objavila je scenu u kojoj glumi s Ryanom.

image

Eva Mendes i Ryan Gosling 2013., na njujorškoj premijeri filma ‘Grijesi očeva‘

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK

"Nismo se upoznali na setu", stoji u popratnoj objavi u kojoj dodaje kako je njihova "magija počela davno prije". Budući da su fotografirani zajedno 2011., piše Today, vjeruje se da su tada prohodali, a vezu su zapečatili poljupcem na dočeku Nove godine u New Yorku.

U međuvremenu su osnovali obitelj, a ona im je sve. Njihova veza/brak i kćeri, mjerilo su prema kojima određuju što im je, nakon obitelji, prioritet. Dokazuje to i njezina duhovita objava na Instagramu, povodom dodjele nagrade Američke filmske akademije na kojoj je 43-godišnji Gosling, pjevajući pjesmu "I‘m just Ken" iz filma "Barbie", napravio urnebes.

image

Glumac je na 96. dodjelu Oscara poveo sestru Mandi

CHELSEA LAUREN/BEI/SHUTTERSTOCK

"Odveo si Kena sve do Oscara, RG. Sada dođi kući, moramo staviti djecu u krevet", napisala je glumica, ogrnuvši se ružičastim sakoom ukrašenim perlicama. Na glavu je nabila kaubojski šešir, stavila je i sunčane naočale, svjesna da je i ona stvorila otkačen trenutak koji je oduševio javnost, premda nije došla na dodjelu Oscara. Otprije je poznato da njih dvoje ne žele pozirati na crvenom tepihu zajedno, stoga je glumac umjesto 50-godišnje partnerice, na najglamurozniju dodjelu filmskih nagrada, poveo sestru Mandi.

Linker
20. travanj 2024 22:08